Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Krimi
  • Drama
  • Pohádka
  • Akční

Recenze (5)

plakát

Tajemství staré bambitky (2011) (TV film) 

Tomáš Klus jako princ to tedy opravdu ne... Ale jinak hezká vtipná pohádka, na tu porevoluční pohádkovou bídu celkem příjemné překvapení. Výborná především dvojice Lábus-Vladyka. Jen ten Klus je v záplavě výborných nebo dobrých hereckých výkonů slabý jak čajový papírek. Inu zpěvák výborný herec strašný...

plakát

Kouzla králů (2008) (TV film) 

Ježíšmarjá Martin Kraus se svým hlasem přípomínajícím vychlastaného pijáka jako hlavní hrdina do kterého se má zamilovat princezna? Jako vtip to není špatné, ale jako pohádka hrůza! Jednu hvězdičku dávám za duo Abrhám-Šafránková jak tristní rozdíl v hereckých výkonech těchto dvou velkých hereckých osobností (i když vzhledem ke kvalitě slaboulinkého scénáře nebylo téměř co hrát) ve srovnání s duem mladých herců Kraus-Tenorová. Nebe a dudy! Příběh pohádky je neskutečná patlanina, takže ani celkem pěkná hudba to opravdu nezachránila.

plakát

Čarodějné námluvy (1997) (TV film) 

"Vážení tatínku a maminko nikam nepojedete musíte zůstat, lidem se nedá věřit. Vás dva budu potřebovat. Jednou týdně se obléknete do žebráckých šatů a půjdete vyzvídat co si myslí lidé ve mestě." Naprosto skvělá komediální pohádka.

plakát

Příběh dušičkový (1964) (TV film) 

Neuvěřitelně roztomilý a lidský Jan Pivec. Prostý příběh, který povyšuje herecký výkon Jana Pivce: Ježíšmarjá!!