Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Fantasy
  • Thriller

Recenze (9)

plakát

Nezvaní hosté (2011) 

Jediné co je na tomhle filmu špatně je označení horor - je to mysteriózní thriller. Je to naprosto perfektní atmosféra, hudba je velmi dobrá, skvělé rozuzlení. Sledovat film sám po půlnoci - masakr, měl jsem husí kůži po celou dobu filmu. Ten kdo dal méně jak 3 hvězdy, tak film a hlavně rozuzlení očividně vůbec nepochopil.

plakát

Železná lady (2011) 

Veslice slabý, zmatečený, zkratkovitý scénář o veliké osobnosti Britanie. Vyžívající se více jak polovinu času v její senilitě než jejím životě. Přišlo mi to až dehonestující. 2 hvězdičky za výkon Meryl Streep.

plakát

Padesát odstínů šedi (2015) 

Je zajimavé, jak se všichni hodnocením ,,Odpad!´´ jako by za něco chtěli pomstít tomuhle filmu či autorce. Co vás tak naštvalo? Že jste na něj museli jít se svoji drahou polovičkou, museli zacalovat lístky a ještě popcorn s kolou? Nebo vás štve to, že vaše polovička strávila více vlkých večerhů s knížkou něž s Vámi? Kdyby to nebyl jeden z nejočekávanějších filmů letošního roku a jen náhodou by jste ho shlédli v telce nebo kině, slovo odpad by se zde vynořovalo jen vyjimečně a hovořily by jste jak vás film překvapil. Rohodně je to koukatelný a uvěřitelný film s příjemným erotickým nábojem. Nepolíbená pana o kterou má zájem pohledný chrismatický miliardář. Už jen to, by spoustu žen dostalo do kolen. A že má trošičku úchylku v SM praktikách? Sice ji to vadí, ale umí být i milý a laskavý, navíc ji kupuje dárky a je taky její ,,první´´ a to něžně. A tak se do něj zamiluje. Ale když je toho sádla másla už moc, tak toho je příliš a tak kopne do pařičných míst. Dle mého soudu si film kolem 60% určitě zaslouží. Píši komentář, když má nyní 24% a věřím, že bude stupat výše, jen co se po pár škarohlídech dostane k hodnocení i běžná populace. Tech 60% mu předpovídám.

plakát

Hon (2012) 

Bezvadná ponurá atmosféra filmu. Jen mi přišlo hned od začátku obvinění podivné jednostranné pohlížení na událost a jak všichni to bezprecedentně žrali. Jestli mám kamaráda od puberty X desítek let tak snad o něm něco vím a trošku mu věřím a ne že se od něj všichni hned odkloní. Zpočátku jsem jim zas až tak moc nežral a vytáčelo mě to. Ale je pravda, že když se k tomu přidá psychopatická úča, která to zveličí jako v tomhle filmu může to být dosti prekerní situace. Bezvadný komentář Verbal.

plakát

Probudím se včera (2012) 

Divím se jak mnoho lidí tady dává 2 nebo 3 hvězdičky. Po dlouho době normální příjemná česká komedie, žádná dramedy nebo tragikomedy jak je českým zvykem. Určité niance s dobou 89 klidně odpustím. Záměrně lehce nadsazuju 90%. Bavil jsem se.

plakát

Jednotka příliš rychlého nasazení (2007) 

Možná, že jsem nebyl správně nalazen, ale tenhle film mě absolutně nedostal, po dlouhé době kdy jsem chtěl od filmu odejít v půlce. Ne že bych se nezasmál (asi 2x), ale spíše než dávka anglického humoru to byla kupa slátaniny a trapárny. A to mám rád humor všeho stylu.

plakát

Hvězdný prach (2007) 

Film (pohádka) na který jsem narazil úplnou náhodou v kamárádově pocítači a neuměl od něj odejít. Ponořil jsem se do světa fantazie a druhý den jsem měl sto chůtí si jej pustit znovu, ale odolal jsem - týden :)

plakát

Sedm životů (2008) 

Do první poloviny filmu nebudete tušit vo co go, pokud ale vydržíte do konce, čeká vás krásné propojení všech střípků v jeden celek. Možná padne i nějaká ta slzička, u mě nebyla jen jedna.

plakát

Nedotknutelní (2011) 

Nesouhlasím s názorem, že tento film nepatří do první stovky či snad ani tisícovky nejoblíbenějších filmů, právem se usadil na svém místě. V žádném případě bych k tomuhle filmu nepoužil slovo klišé, neboť tento film nechce ve vás probudit lítost, ba naopak a navíc základ v real story to jen potvrzuje. Smích obou ústředních herců je tak krásně přirozený a upřímný, že ikdyby nic jiného tak už jen ten vám přinese radost. A dávka inteligentního i sarkastického humoru vás nenechá chladnými. ,,Víš kde najdeš kvadruplegika?´´ ,,Ne´´ ,, Tam kde jsi ho zanechal´´ :D