Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Krátkometrážní
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční

Recenze (195)

plakát

Doktor Strange (2016) 

Dějově trošičku slabší, ale jinak dokonale vizuálně zpracované. Herecké obsazení také skvělé. Postava Dr. Strange se po celou dobu filmu velmi dobře vyvíjela a opravdu bylo na co koukat, film mě nenudil a já byl spokojen.

plakát

Padesátka (2015) 

Velmi jednoduchá česká komedie s jakýmsi ,,běžkařským'' stylem života. Nachází se zde pár světlých momentů u kterých se zasmějete, ale jinak je to spíše lehce podrůměrné ( tak jsem chtěl také původně hodnotit). Ale nakonec jsem se rozhodl pro průměrné hodnocení, protože za poslední dobu českého filmu je to jedna z nejlepších komedií, kterou jsem viděl. To vlastně jen ukazuje pokles českého filmu. Padesátka je pro mě sympatickou oddychovkou...

plakát

Nejistá sezóna (1987) 

Velmi mě tento snímek zaujal svým řekněme pro mě nepříliš typickým zpracováním. Scény z vystoupení a poté ze zákulisí se střídají po celou dobu projekce, která mi krásně plynula. Film dobře ukazuje jakým způsobem to zde bohužel fungovalo a jak bylo vše ovlivněno komunistickým režimem, proti kterému nikdo nemohl nic říct. Jediné co mi trochu vadilo byli některé slabší scény ze zákulisí, od kterých bych čekal víc. Jinak se jedná o výbornou satiru a místy jsem se opravdu hodně nasmál. Za mě hodně silný nadprůměr, k dokonalosti chyběla kapička...

plakát

Trosečník (2000) 

Jeden z mála filmů u kterého mě opravdu mrzí, že dávám pouze 4* a to za některé zdlouhavé, místy i nudné scény. Ale to bude asi tím scénářem, protože jinak zde opravdu všechno klaplo. Herectví Toma Hankse, soundtrack a hlavně ten nápad s jeho kamarádem Wilsonem. Vždycky si na tento snímek rád vzpomenu a kdykoliv hraje v televizi, tak se sledováním neváhám a zpříjemním si den..:)

plakát

Roming (2007) 

Začal bych asi tím negativním a to byl příběh cikána s ptáčkem, který pořád skákal do jinak dobře rozjeté komedie a kazil ji. Tohle režisér opravdu nedomyslel. Jinak se jedná o zábavný film s občasnými narážky na cikány, které jsou občas vtipné, někdy i trochu přes čáru. Bolek Polívka jako vždy bezchybný a velmi zábavný. Hlášky typu ,,pičus panelákovej´´ atd.. mi určitě v paměti zůstanou a to je asi to, co tento snímek drží nad vodou. Jinak se jedná pouze o průměrný film, který mě i chvílemi nudil, ale kdykoli si vzal slovo Stano, tak to stálo zato...No spíše většinou ;)

plakát

Návštěvníci (1993) 

Ale jo. Já jsem se celkem zasmál a hlavně dost pobavil, vypnul a užíval jsi film. Co také víc chceme u komedie, že ? No, možná by to chtělo více smíchu, ale nato, že se jedná o francouzskou komedii jsem se na moje poměry bavil až dost. Mělo to prostě něco do sebe. Ten smysl, ta doba, herci atd... Takže mě osobně to překvapilo a jsem spokojen :)

plakát

Deepwater Horizon: Moře v plamenech (2016) 

Netajím se tím, že filmy podle skutečné události jsou mi blízké a ty katastrofické též, takže žánrově mě tohle hodně lákalo. Co se týče hereckého obsazení, tak Mark Wahlberg a Kurt Russel tento film velmi táhli. Bylo tam ale i pár herců, kteří mi tam neseděli, ale naštěstí neměli tak velkou roli, jako tihle dva. Myslím si, že příběh je udělán velmi dobře poutavě, chytlavě a uvěřitelně. No a až na ten rádoby chytrý začátek, plný odborných keců se jedná o dobrý kousek filmařiny a musím říci, že Deepwater Horizon naplnil moje očekávání a za zhlédnutí tedy určitě stojí. Toť vše...

plakát

Mrňouskové: Údolí ztracených mravenců (2013) 

Smál jsem se jenom trochu, ale i tak to bylo celkem dobrý. Spíše pro mladší děti vhodné. Jedná se o příběh mravenců na cestách řekněme, který je graficky dobře udělaný. I tak se zde nachází nudnější části, ale také i ty zábavné, no ale jak říkám moc jsem se tedy nenasmál. Ale pustit si to večer v sobotu s rodinou, kde jsou malé děti, proč ne ? :)

plakát

Muži v černém 3 (2012) 

Za mě určitě srovnatelný s jedničkou. Velice dobrý nápad s návratem mladého Káčka, který tam parádně zapadl a zase s Willem Smithem zaváleli, jako v 1. dílu této povedené série. Scénář tedy povedený, postavičky zase po grafické stránce velmi dobře udělané + jsem se dost nasmál, některé narážky byly fakt povedené, takže s hodnocením neváhám a hodnotím jako 1. díl, bylo to opravdu na stejné úrovni. Určitě mohu doporučit ke zhlédnutí celou sérii...:)

plakát

Noční můra v Elm Street (1984) 

Ze začátku to vypadalo dobře, dokonce jsem se i bál, což by bylo v pořádku, kdyby to tak vydrželo po celou dobu filmu. Potom se to ale tak zpomalí, až vás to celé začne nudit a nebavit, tedy alespoň já jsem to tak měl. Co bych vyzdvihl je velmi dobrý nápad, místy chytlavá, napínavá až strašidelná atmosféra a hudba v pozadí. A také hlavní představitelka, ta hrála opravdu přesvědčivě. Jinak to je pro mě opravdu nic neříkající, nudný film s pár světlými momenty a nebýt toho konce, tak bych šel možná i níž. Nojo hororový fanatik ze mě asi nikdy nebude, ale viděl jsem daleko lepší kousky...