Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Oblíbené filmy (10)

Vykoupení z věznice Shawshank

Vykoupení z věznice Shawshank (1994)

Tento film po pravu nejlepe hodnoceny. Videl jsem ho snad petkrat a pokazde me bavil. Nechapu ze nedostal oskara. Fenomenalni Morgan Freeman opet nesklamal a u me film jasnych sto procent a je bez chyby. Kdo neda 5 hvezd tak je filmovy bridil.

Star Wars: Epizoda III - Pomsta Sithů

Star Wars: Epizoda III - Pomsta Sithů (2005)

Jsem obrovský fanoušek star wars už od dětství. Takže je jasné že všech 6 dílů má u mě 5 hvězd. Zdůrazňuji 6 dílů, tu sračku co natočili teď nese jméno stár wars ale tím to asi konci. Můj komentář si můžete přečíst u 7 dílů, nedilu. Zpět ke 3 dílů. Pro mě srdcovka nejlepší díl ze všech 6 a Anakin byl za tu roli zasloužil ockara!

Já, legenda

Já, legenda (2007)

Pro me srdcovka. Filmy tohodle typu zboznuji. Nikde nikdo, zeme znicena a zpustosena. Film je fantasticky proveden a pro Willa Smitha je to jeho zivotni role. Pro me 95 procent.

Cesta

Cesta (2009)

Supr film od zacatku az do konce. Opet podarene katastroficke scifi. Aragorn to zahral exelentne. Pro me 96 procent.

Senna

Senna (2010)

Nejlepsi film se sportovni tematikou jednoznacne. Formule me nikdy nezajimaly ale tento film me vyvedl z miry. Sledovat boje mezi Ayrtonem a Alainem Prostem byly opravdu zajimave a sledovat zakulisy, intriky a vliv politiky na formuly 1 byly opravdu chvilema az neuveritelne. Ve chvili kdy Ayrton naboural a umrel jsem mel namale abych nezacal bulet jako male dite. Opravdu povedeny dokument o vyjimecnem cloveku a po pravu pet hvezd.

Trosečník

Trosečník (2000)

Cely film v podstate s jednim hercem a s volejbalovym micem. Celou sem netrpelive cekal jak to skonci. Film jsem videl asi petkrat a pokazde me bavil. Pro me 93 procent.

Krvavý diamant

Krvavý diamant (2006)

Leo je proste Leo. Napeti od zacatku az dokonce. Neni nutno vice psat a soundtrack k filmu je dokonaly.

Skrytá identita

Skrytá identita (2006)

Asi muj nejoblibenejsi akcni film. Ve filmu hraji same hvezdy a vsichni hraji excelentne. Prekvapuju je zaver a Leo v zadnem filmu jeste tak rychle a necekane neumrel.

Zachraňte vojína Ryana

Zachraňte vojína Ryana (1998)

Beze sporu nejlepsi valecny film vsech dob. Uz jen ten zacatek vylodeni v Normandii do dneska nechapu jak to mohly natocit. Bylo to jako kdybych se dival na skutecnou valku. Film nema chybu a hlavne opet fenomenalni Tom Hanks. Opet pet hvezdicek.

Kult hákového kříže

Kult hákového kříže (1998)

Neuveritelne jak kriminal dokaze zmenit cloveka! Jinak zajimava podivana. Videl jsem film asi po treti a pokazdy se nad tim zamyslim. Kazdou vterinu a kazdy moment tohoto snimku je proste dokonaly a nuti me premyslet.