Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Horor
  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Krimi

Recenze (258)

plakát

Firecreek (1968) 

Western se starých dobrých časů se skvělými herci (zejména Henry Fonda coby skorozáporák graduje), skvělou kamerou a vynikajícím závěrem.

plakát

Dětská hra (1988) 

Není filmového hororu, který by mi v dětství naháněl větší hrůzu a to jsem jich tehdy viděl poměrně slušnou várku, už jen za ten pocit děsu, který se v tomto filmu odehrává téměř neustále, musim dát 4*.

plakát

Asterix a Obelix (1999) 

Herci do svých rolí perfektně zapadli a celý film táhnou.

plakát

Orel přistává (1976) 

Jeden z mála filmů z 2.světové války z pohledu nacistů ...výtečné herecké obsazení, kterému nelze nefandit v jejich smělému plánu, i když vše nakonec dopadne úplně jinak.

plakát

Lovec policajtů (2001) 

Už jen za hutnou akci, porci hlášek a obstojně hrajícím hlavním představitelům si Exit Wounds "zaslouží" alespoň nadprůměrné hodnocení. PS: Stevene, máš ho !!!

plakát

Přepadení v Pacifiku (1992) 

Hodně slušná akční jízda se Seagalem a skvělými záporáky Tommy Lee Jonesem a Garym Buseyem + okouzlující Erika Eleniak, která nám ukáže něco se svých předností ...Ale dějově je to silně okoukané od slavnějšího Die Hard.

plakát

Muž s cejchem smrti (1990) 

Moje nejoblíbenejší Seagalovka, která mi trochu, ale jenom trochu připoměla Predátora 2 ...to bude asi těmi jamajčany.

plakát

Lovci lvů (1996) 

Vynikající herecké obsazení, strhující děj plný napětí a poutavá režie, to vše dohromady dělá s tohoto snímku jeden s nejlepších dobrodružných filmů, snad jediný film s Valem Kilmerem, který se mi líbil.

plakát

Tanec trpaslíků (1983) 

Fascinující ...i přes ty gumové oblečky monster. Důvod mého vyššího hodnocení je opravdu hutná, mrazivá atmosféra (první polovina), která jde místy až do extrému + působivý herecký projev Petera Fondy coby pilota porouchaného vrtulníku, který nouzově přistál v džungli plné monster.