Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Dokumentární
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný

Recenze (11)

plakát

The Shop: Pánský podnik (2018) (pořad) 

Poměrně zábavná show putující po amerických černošských barbershopech, ve které ze sebe protagonisti (Snoop Dogg, Odell Beckham Jr., a další) v čele s LeBronem Jamesem občas vypustí celkem zajimavou myšlenku. Zatím vyšla první epizoda, která má zjistit reakce diváků, které budou dle mého z většiny pozitivní.

plakát

Kecky (2016) 

Obyčejný, možná až hloupý příběh. Ale film na mě dokázal zapůsobit a atmosféru to má skvělou. Práce s kamerou je taky hodně fajn. Černošská hudba, rapované rozumy malého hrdiny.. Super

plakát

Král Artuš: Legenda o meči (2017) 

Začátek, hlavně první scéna mě donutila k tomu, abych celý film seděl a říkal si, ku*va to je boží, chci ještě a ještě, per to do mě! Přesně takový vizuál jsem čekal a chtěl (i když musím uznat, že finále mohlo být přehlednější). Celé to podtrhává skvělý a nadupaný soundtrack. Brečínkové, co si stěžují, jak Ritchie pošpinil artušovskou legendu, udělal z toho nepřehledné fantasy, kde čas nehraje žádnou roli, mi můžou vylízat ánus. Potom, co jim utřu koutky, jim dám ještě pár facek. Guy si to udělal po "svém", a já to "jeho" miluju. Dám tomu s ledovým klidem 5/5 a dojdu si do kina pro ty koule, co mi tam ten film urval a při té příležitosti si ho dám ještě jednou.

plakát

Strážci Galaxie Vol. 2 (2017) 

Nemůžu si pomoct, ale jsem nadšený. Asi to bylo shodou náhod, ale já jsem se královsky bavil, vůbec nenudil a dokonce všemi zmiňovaný pocit z digitální přeplácanosti mě taky nepotkal (viděno ve 2D). Sice konec malilinko přepálený, ale to mi nemůže zkazit dojem z celého filmu. Případal jsem si jako patnáctiletý fakan, protože na mě zabral skoro každý vtípek, skoro každá hláška. Určitě se z toho dalo vymáčknout více, ale mně to bohatě stačilo.

plakát

Kong: Ostrov lebek (2017) 

Na koukání je to super. Parádní bojové scény, velikost ve filmu působí naprosto úžasně. Ale na co sakra mysleli, když psali ty charaktery? Polovina postav tam vůbec nemusela být a to nemluvím o té asijské slečně, která tam jen dělala podržtašku a za celý film promluvila asi 2 věty, přitom byla na obraze skoro pořád. Doufám, že v pasážích, kdy se kino smálo, tak to tak autoři zamýšleli, protože jestli brali postavu Samuela L. Jacksona jako drsňáka, který měl přidávat na vážností a svým chováním působit jako badass bez emocí, tak se někde stala chyba, protože působil spíš jako šašek. Zábavné to bylo, ale tak strašně hloupé.

plakát

Grimsby (2016) 

Nevím, kdy naposledy se mi v kině stalo, že bych lapal po dechu v záchvatu smíchu. U Grimsbyho se mi to stalo 2x. A to ani nemluvím o scénách, kdy většina sálu řvala smíchy a zbylá menšina si zakrývala oči. Chápu, že pro spoustu lidí to bylo moc, ale já byl v sedmém nebi. Akční scény super, zpestření v podobě POV akce bylo boží. Bavil jsem se víc než u Borata nebo Diktátora, pro mě velké překvapení. Břicho a panty u huby mě bolí ještě dnes a to jsem film viděl předevčírem.

plakát

Tom Clancy's the Division: Agent Origins (2016) 

Krátkometrážní film, doplňující už tak skvělou hru Tom Clancy's the Division. S atmosférou je na tom filmeček slušně. Pár negativních věcí by se na tom našlo. Člověk, který toho o The Divison moc neví, například nepozná, jestli jsou chlapíci s plamenometama ti dobří nebo ti zlí, neví, jakou mají roli. Kdyby auta byla průstřelná, s klidem dám 5 hvězdiček.

plakát

Bear Story (2014) 

Smutný, krásně animovaný krátký film. Spousta svkělých myšlenek, které jsou hezky zpracované. Emoce ve vás probudí i beze slov. Napomáhá tomu jemná, trefná hudba. Za mě slušné.

plakát

Bez kosmu žít nemůžeme (2014) 

Příběh dvou kamarádů, kteří byli jeden jako druhý. Skoro bratři byli rozděleni, ale nakonec se zase setkali. Smutné, pomalé, ale po celou dobu čekáte, jak to dopadne.

plakát

Svět zítřka (2015) 

Spousta myšlenek a vizí budoucnosti v 17 minutách. Ve chvilce, kdy máte pocit, že vás začíná nudit monotónní hlas jedné z postav vám je vsunutý malý, ale velice vtipný prvek humoru, kdy vám nezbývá nic jiného, než se zasmát. Jednoduché animace, ale skvěle zpracované do celku, který funguje.