Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Krátkometrážní
  • Akční

Recenze (85)

plakát

Vyprávěj (2009) (seriál) 

Vyjímka v dnešní šedi odpadních seriálů a to nejen díky svému retro námětu a sympatickým postavám.

plakát

Comeback (2008) (seriál) 

Konečně nějáký povedený sitcom, a to nejen díky Ozzákovi, v rámci české produkce.

plakát

Děti noci (2008) 

Podivný film o dvou podivuhodných lidech.

plakát

Gran Torino (2008) 

Než jsem tento film viděl, slyšel jsem na něj jen samou chválu a podle obsahu "vietnamský teenager se snažil ukrást auto starému důchodci a ten se ho poté snaží převychovat" jsem čekal že film bude plný keců o tom, jak se má a nemá teenager chovat, ale to co se mi dostalo to jsem tak nečekal a dostalo mě to, film plný vtipů, hlášek, nadávek, povedených scén a hlavně skvělého konce, absolutně mě tento film dostal.

plakát

Max Payne (2008) 

Tak dobrá předloha jako je skvělá akční hra Max Payne, a tento režisér hanbí jméno Max Payne tímto filmem. Hra překýpá akcí a zpomalenými scénami a tento film nám jich nabídne asi jen tři a jen jednu povedenou zpomalenou scénu (ta s tím feťákem skákajícím z okna se jim moc nepovedla). Ani nasazení jakýchsi démonů nepomohlo. Sečteno a podtrženo s tímto filmem sem spokojen nebyl jako asi většina co hrála Max Payna.

plakát

Mentalista (2008) (seriál) 

Ačkoliv se mi tento seriál ze začátku velmi líbil, pilotní díl byl přímo skvělý, tak jsem musel postupem času dojít ke změně hodnocení, a to bohužel z důvodu "změknutí" seriálu, po asi 10ti dílech pro mě seriál ztratil kouzlo, které nabízel, a to díky odlišnému stylu hlavní postavy.

plakát

Nestyda (2008) 

Jeden z mála nových českých filmů nebo spíše komedií, na které se dá dívat a dokonce se u toho člověk i zasměje. Macháček překvapil, hodnocení 60%.

plakát

Ošklivka Katka (2008) (seriál) odpad!

Nechápu jak někdo mohl dovolit tohle nechat vysílat

plakát

Sněženky a machři po 25 letech (2008) 

Zbytečný film, nebýt vtipů z prvního dílu, ani by se nebylo čemu smát, cílem autorů asi bylo ukázat, jak herci zestárli po 25-ti letech. Ubohé...

plakát

Stalo se (2008) 

Docela až s napětím jsem očekával nějaký zajímavý konec, a ono nic, takhle zpackaný thriller už jsme dlouho neviděl, pro mě zbytečná ztráta času.