Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (7)

plakát

21 gramů (2003) 

Brilantní dílo seskládané ze zajímavých lidských příběhů, které obracejí životy naruby.

plakát

33 životů (2015) 

Známý příběh zavalených horníků, který poukazuje na jedné straně na vlastnosti lidí v kritických situacích a na druhé straně na nefunkčnost státního aparátu. Emoce zde hrají hlavní roly. Štastný konec to jen podtrhuje.

plakát

Cena svobody (2014) 

Silný a emotivní příběh přátel, který nabízí hned několik odpovědí na pár základních otázek. Jedna z nich příkladně vystihuje paradox kdy na jedné straně člověk ztratí vše hmotného a i když vlastně nic nemá zachová si lidskost, kterou mu může závidět spoustu majetných a zajištěných lidí. Slova jako rodina, pomoc, oběť a život se skloňují snad všemi pády.

plakát

Spectre (2015) 

Bondovky mám rád, pěkné oblečení, pěkný lidi, pěkná auta a monstrózní efekty. Podobnost zápletky s jiným Bondem neni na závadu. Je to přeci jen jasné, že se jedná o 007, takže se podobnost dá vlastně očekávat. Otázkou tedy je jak dlouho film udrží diváka v pocitu očekávání. Za chladnou hlavu pana Craiga davam 4.

plakát

Normal (2009) 

Příliš nadčasové pro českého diváka. Tehdy i dnes 02/2016. Ne Kňažko, ale Havlová je perlou ve schránce ukrytá.

plakát

Dárek (2015) 

Jak se do lesa volá tak se z lesa ozývá. Takže když někoho v mládí pořádně naštvete a tak nějak mu tím změníte zbytek jeho života, můžete se dočkat toho, že vám to bude chtít vrátit. Když si k tomu připočítáte fakt, že proti vám stoji pomstychtivý úchyl, tak vám na obranu nebude stačit ani velká porce tyranie, kterou v sobě máte zakořeněnou od malička.

plakát

Daleko od lidí (2014) 

Na mě trochu nuda. Kdo má rád pěkné mezilidské vztahy, tak najde co hledá. Viggo Mortensen působí opravdu důvěryhodně.