Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Komedie
  • Sci-Fi

Recenze (3)

plakát

Equalizer 2 (2018) 

Neměl jsem žádná očekávání. Nevidel jsem jedničku. Ale páni, to byla podívaná!! Snad ve všech ohledech mě to překvapilo. Akce, napětí.. i ten příběh byl dobrej. Za mě povedenej kousek.

plakát

Volný pád (1993) 

Těžko se to hodnotí. Přibližně první 2/3 filmu jsou naprosto dokonalé. Kdyby i zbytek byl na stejné úrovni, jednalo by se o jeden z top filmů. Postavu D-Fense, zahrál Michael Douglas výborně. Ukázal, jak ze vzdělaného, ale neflexibilního člověka může udělat moderní urychlená doba šílence. Jak tenká je hranice mezi šťastným životem a volným pádem končícím tvrdým a konečným přistáním. Nesmíme samozřejmě zapomenout na policistu Prendergasta v podání Roberta Duvalla, jehož výkon jsem si také náramně užil. Závěr mě ale zklamal, mohl být mnohem lepší. I přesto se celkově jedná o dost povedený kousek. 90% ... S odstupem času na film zapomínám, nemám nutkání ho zhlédnout znova, ale dám mu další šanci. 80%

plakát

Vyvolený (2000) 

Překvapivý...velice. Nevěděl jsem, co očekávat - vůbec první film od tohoto režiséra (nepočítám Vládce větru, haha). Originálni námět. Hudba překvapivě dobrá. Začátek dobrý, střed to samé a konec vynikající. Hlavně závěrečných 20 minut. Těším se na jeho další filmy (hlavně Šestý smysl, Znamení a Rozpolceny). Doporučuji, ale nesedne každému. Dávám lepší 4*, ale dost váhám i s pěti hvězdami.