Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Dobrodružný
  • Akční
  • Fantasy

Recenze (9)

plakát

Tropická bouře (2008) 

Pokud člověk potřebuje relaxovat a "vypnout (se)", tak si pustí tento film a bude ho vidět jako totální náser. Zatim jsem si ho nepouštěl, abych našel inteligentní humor... Pokud se chce někdo naučit tancovat, tak toto je učebnice!

plakát

Anděl Páně 2 (2016) 

Chcal jsem z toho. Spíše pohádka pro dospělé a slouží jako idiotmetr. Pokud něco nepochopíš, tak jsi prostě č*rák no. Některé fórky, ale idioti nepochopí...to je fakt. Zařazuji tuto pohádku do svých top 10. Doporučuji!!!

plakát

Slíbená princezna (2016) (TV film) odpad!

Při první větě jsem se poblil. Cinovi jsou bližší kontakty s muži, takže jsem neuvěřil jeho lásce k princezně. Sorry. Přítelkyně dokoukala do konce...leží na JIP....! :)))

plakát

Schindlerův seznam (1993) 

Naprosto kurvopřísný nářez! Pokud jsi Izak Durchfall... Je mi líto, že se k tvým lidem chovali jak mrdky... Tento film je ale naprosto vyndanej, protože ty zkurvysráče vidíme čistě jako mrdky, které se tajně hroutí ve svých skrýších. "Pan Schindler"...herecký výkon-uspokojil moje péro. Ve skutečnosti to byl ale stejně trošku zmrd... Práskač, udavač, vděčný za okupaci ČSR. Film byl natočený tak jako, že bych měl snad mít chtíč ho mrdat nebo co... To ale nic nemění na tom, že ten film je kurva zabitej(nemyslím Džůdy of course). Symboly, drobnosti...no prostě nářez...

plakát

Třicet případů majora Zemana (1974) (seriál) 

Seriál má epizody napínavé, ale i nezáživné, že bys chcípl. Studna? No bez debat..tu by měl vidět každý.. Podle mě, se i tato epizoda rozšířila do společnosti v podobě narážek. Pokud tedy nechceš za kreténa býti, STUDNU bys měl viděti. No když se u sledování člověk zamýšlí, tak si řekne: „K*urva, to je ale bolševická propaganda!“ No jo..byla taková doba.. Když se člověk vykašle na tyhle kecy, které jdou lehce nevnímat, a bude se koncentrovat na zápletku epizod, tak mu i tento seriál, natočený za normalizace, dokáže nabídnout kvalitní zážitek.

plakát

Výměna manželek (2005) (pořad) odpad!

Nejdřív se mi toto ani nechtělo komentovat, ale MUSÍM, protože chci vzkázat poselství... Pokud se někdo na tento plív kouká a má lepší vzdělání, že může dělat něco lepšího, než je uklízečka na střední škole, tak by si měl přiložit pistoli k hlavě.. Do p*či!.. Tohle snad nemůže sloužit ani jako kulisa do kuchyně... Pokud tedy nevaříte hovna.

plakát

Oddíl 10 z Navarone (1978) 

Ty vole!? Tolik NEKRETÉNSKÉHO humoru za 120 minut?! Obdivuji toto dílo... Tohle jestli viděl Steven, než naprosto celý svět vyndal Indym, tak si musel být naprosto jistý! Obsazení...co dodat?...no výborný! Dialogy plné inteligentního humoru ocení naprosto každý neču*ák. Tohle je naprosto jasný..*****

plakát

Cesta do pravěku (1955) 

Existuje člověk, který tento film neviděl?! Nejoblíbenější film z doby, kdy mi ještě nesestoupily kulky! Naprosto brutálně hustý zpracování filmu mi zvedá k*kota ještě teď... Ve stáří ho asi budu používat místo modrých pilulek... Někteří režiséři pana Zemana asi poplivou za příliš vysoko nastavenou laťku... :( Jednoznačně by toto měl být jeden ze vzorů pro režiséry(herce), kteří patří na jezdící prkénka nebo na nafukovací lodičky. Za tento film bych měl já spolu s dalšími generacemi děkovat...Děkuji Mistře! :)

plakát

Babovřesky 2 (2014) odpad!

Po shlédnutí prvního dílu, u kterého jsem se občas zasmál, tak jsem se rozhodl, že shlédnu i díl druhý. Po shlédnutí... Pane bože! Skoro 2 hodiny života v p*deli... Ale alespoň vidím, čím TroSka dokáže zaujmout nenáročné diváky. Ale když popřemýšlím, tak bych si urval k*kota, že i tohle může interesovat nenáročné diváky. Když jsem u večerním honění přemýšlel nad tím, proč tento film nemá pod 10%, tak mě napadlo, že Voráček a Pavelec jsou TI FAKTOŘI, kteří ovlivňují hodnocení..(OMG!) No takže...pokud chceš vidět hokejistu bez krunýře, na K*ndovřesky 2 se podívej!