Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Animovaný
  • Horor

Poslední recenze (9)

plakát

Megamysl (2010) 

Tento animák zrál jako víno. Po zklamání jménem Úžasňákovi 2 jsem si tento film oblíbil a našel v něm kvality, které jsem původně neviděl. Postavy v průběhu filmu projdou vývojem svého charakteru... Film také má trochu nový spin na to, že si vybíráme kdo jsme a nerodíme se tak - kdy Metro Man si vybere žít život po svém, což je velice netradiční pro film určený přednostně pro děti, protože normálně by to bylo zobrazeno jako sobecké rozhodnutí... Chci věřit tomu, že to není shoda náhod a tvůrci vědomě vložili ponaučení o „nice guy a good guy“, kdy Hal je typický „nice guy“, ale Megamind ze sebe vykope kvality „good guye“, které v sobě měl. Mimo to, že na vás čeká skvělý scénář, tak se přípravte na kulervoucí hudební doprovod a dobré vtípky (*nevím jak dobré jsou v CZ). Animace je jinak dobrá, efekty a fyzika u akčních scén také, akorát na samotné vizuální kvalitě bohužel najdete už pár vrásek stejně jako u prvních Úžasňáků. Rozhodně vás to nevytáhne z filmu, ale je pravda, že v určitých směrech vizuální kvalita filmu Úžasňákovi stárla lépe. Jinak lajna „There is no Easter Bunny, there is no Tooth Fairy and there is no Queen of England.“ zrála stejně dobře jako samotný film :D

plakát

Wonder Woman 1984 (2020) 

Neskutečný počet děr v příběhu a logice, klišoidní „nerdka“, nové schopnosti si zázračně Wonder Woman tahá z ř*tě kdykoliv je potřebuje, ale naopak když by se jí hodili v minulé akční scéně, tak na ně asi zapomněla... Scénáristům asi došla guma na mazání a tak jeli dál v těch děravých kolejích, co si položili. Slovo „Wonder“ se zde opravdu hodí, protože se budete divit s čím dalším přijdou za pár minut. Jednu hvězdu dávám kvůli Pascalovi, protože bez něj bych to už dávno vypnul. Zdaleka to není jeho nejlepší výkon, ale udrželo mě to u obrazovky. Zbytek filmu je jak B-čkový film s vyšší produkční kvalitou, tedy až na ten greenscreen, protože ten byl místy úsměvný. Škoda, že nebyl zmíněn v titulcích, ten greenscreen, protože se několikrát objevil v brýlích Kristen. Že by nechtěné cameo?

plakát

Obi-Wan Kenobi - Část IV (2022) (epizoda) 

Desetiminutové týrání diváků úděsným výslechem devítileté, zbylých dvacet minut nemístného chování a hlášek a to celé protkané „oh, jak příhodné“ momenty na způsob poslední trilogie Star Wars. V tomto díle se shledáme s novým faktem - nejen že Stormtroopeři jsou slepýši, co neumí trefit ani tvoji mámu, ale (pod)důstojníci jsou buď hluší nebo Impérium je zastánce minimální mzdy, protože nikoho nezajímá, že Tala celou dobu nahlas říká Obi-Wanovi přes Discord jaká je zrádkyně. Konec byl jak třešinka na dortu. Obi-Wan v převleku za ještě bezdomovějšího bezdomovce s nádorem u boku (Leou) se skrze celou základnu během poplachu dostane na loď a unikne. Dokonce ani Vader nedrží slovo a Revu jen kolem krčku poškádlí, než ji pogratuluje, že na droida Lei dala tracker. Opravdový Vader by „poděkoval“, že splnila svůj úkol a následně by jí i tak zlomil vaz. Původně jsem chtěl dát jednu hvězdu, ale celý díl byl tak ztřeštěný, že dám dvě. Ve finální scéně jsem si představoval bezdomovce Obi-Wana jak naskočil na ramena Lei ve stylu starých komických snímků od Disney. Deborah rozhodně tohle neměla dostat do rukou. „There's no way out!“ - Stormtrooper zastrašující Jedie, o kterých slyšel jen z legend, chvíli poté, co viděl, jak byl jeho kolega přeměněn na šiškebab.

Poslední hodnocení (827)

Fallout - Season 1 (2024) (série) (S01)

24.04.2024

Fallout (2024) (seriál)

24.04.2024

Neporazitelný - Série 2 (2023) (série) (S02)

05.04.2024

Neporazitelný - Série 1 (2021) (série) (S01)

05.04.2024

Chudáčci (2023)

11.03.2024

What Is a Woman? (2022)

01.03.2024

Flash (2023)

23.02.2024

Barbie (2023)

23.02.2024

Oppenheimer (2023)

23.02.2024

Reklama