Reklama

Reklama

Epizody(9)

Videa (1)

Trailer

Recenze (43)

BrooksW.Here 

všechny recenze uživatele

"It's about time!" _____________ Neskutočne našlapaná jazda, ktorá svojimi hektolitrami krvi posúva superhrdinský žáner na úplne novú úroveň, pri čom takmer úplne ignoruje všeobecne zaužívané koľaje a všetko si robí po svojom, čo je v tomto prípade obrovská výhoda! Tento seriál som si jednoducho nemohol nechať ujsť, Robert Kirkman ako autor predlohy (z ktorej som zatiaľ stihol prečítať iba prvú časť) pre mňa vždycky predstavoval záruku kvality a geniálnych zvratov (to, čo predviedol v komiksovom The Walking Dead je niečo neskutočné!)... Tá klasická americká animácia sa do tohto seriálu nesmierne hodí, Invinciblea by som si ani nedokázal predstaviť v inej podobe... Dávam 8 laserov z 10, pôvodne som si síce nebol úplne istý tými piatimi hviezdami, ale posledná epizóda ma svojou neuveriteľnou brutalitou presvedčila o tom, že inak, ako plnou palbou tento seriál ohodnotiť nemôžem... Už teraz sa nemôžem dočkať druhej série! ()

merit1 

všechny recenze uživatele

Trochu ma to vysoké hodnotenie zmiatlo, očakávala som minimálne nový Persepolis. V skutočnosti sa jedná o úplne bežný superhero počin a tých takmer 90% je skôr priamo úmerných množstvu kreslenej krvi. Viltrumiťania sú ale celkom zaujímaví a ponúka sa tu možnosť porovnávať dlhoveké rasy ( napr. aj Pánov času ). ()

Reklama

regressiv 

všechny recenze uživatele

Po skvelých "The Boys" tu máme ďalší seriál od Amazonu podľa komiksovej predlohy, ktorý všetky superhrdinské klišé hádže do koša, či ich dokonca úplne prevracia naruby. Seriálová udalosť roka je animovaná a je plná kreslenej krvi, vnútorností a nevídanej brutality. Čím ale Invincible skutočne vyniká sú perfektné postavy, na ktorých vám proste záleží. Teším sa na ďalšie série a čakanie si asi skrátim aj komiksom. PS: Ak by sa vám počas sledovania prvého dielu zdalo, že ide len o ďalší tuctový superhrdinský príbeh, tak si počkajte na posledných 5 minút :) ()

Davies182 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Seriál roku. Kirkmanovi je u prdele, co si myslíte o dnešních zažitejch animovanejch archetypech, a skrz bednu lije do obýváků hektolitry krve, vysypává pytle plný vnitřností a částí těl, a všechno to nezapomíná patlat na smysluplnej dospělej příběh. Obávám se, že nic lepšího [Amazon Prime] dlouho nenabídne, druhou řadu vyjímaje. ()

hroubek 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mám z tohoto seriálu obrovskou radost. A ještě větší radost mi dělá fakt, že zabodoval u diváků, a my díky tomu dostaneme další řady. Na Amazonu trefily zlatou žílu s dospělejšími komiksovými seriály. Seriál The Boys po zásluze sklízí ovace, a totéž se stane i se seriálem Invincible. Troufám si tvrdit, že se časem ze seriálu stane menší kultovka a lidé si k seriálu najdou cestu, přesně jako to bylo u Ricka a Mortyho. Lidé mají rádi drsnější komiksovky, kde se hlavní hrdinové dost ušpiní a nejsou to svatoušci jako Superman. Zvláště, když je to ještě lehce přepálený a zábavně provedený. Dá se to brát vážně, ale všem zúčastněným je jasný, že to je superhrdinský komiks se vším patosem, klišé a dalšíma věcmi, co k tomu patří. Tohle Invincible splňuje na 150% a ještě k tomu přidává skvěle napsané postavy, výborné komiksové a superhrdinské okamžiky a parádně vystavěné zvraty. A já jsem z toho byl nadšený. Seriál je animovaný, díky tomu může na obrazovce předvést věci, které by v hrané podobě nešly, nebo by stály neskutečné peníze. Těch osm dílu mi opravdu rychle uteklo a slabší momenty bych musel hledat lupou. Určitě tam jsou věci, které by šli zlepšit, ale to jsou z mého pohledu maličkosti. Teď doufám, že Amazonu nestoupne úspěch do hlavy a seriál nezkazí. Autorovy komiksové předlohy Robertu Kirkmanovi se tohle už jednou stalo u jeho nejslavnějšího díla, a tím je The Walking Dead. Tak doufejme, že jsou v Amazonu chytřejší, než v AMC. ()

Galerie (134)

Reklama

Reklama