Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Animovaný

Recenze (6)

plakát

Duna (1984) 

Dnešní generace asi nedokáže docenit, ale za mne skvělá alternace na svět Duny. Efekty i dnes dostatečné, muzika geniální a vypravěčské tempo na celkový svět stravitelné ale s ohledem na minutáž není možné přenést z knihy vše. Jistě efekty nejsou na dnešní dobu top, ale i tak má film pořád co nabídnout a je to to lepší co svět pana Herberta nabízí. Jen budu doufat, že se najde někdo, kdo jednou celou ságu uchopí od začátku. Inu uvidíme letos, zatím upoutávky nic moc a celebrity tomu moc nepomůžou.

plakát

Iron Man 3 (2013) 

Preplacane, nesmyslne i na SCI-FI. Jeste, ze je to IRON Man. Snazi se to trochu moralizovat, ale pak nejdu do kina na podobny film. Za mne zklamani a doufam, ze dalsi dil nebude v podobnem duchu. Jinak kdo jde na efekty zklamany nebude.

plakát

Iron Man 2 (2010) 

Inu, horsi nej jednicka, ale porad snesitelne zabavne a osvezujici. Navic Rourka nezklame jako hnusnej zaporad :-) Idealne protejsku pustit neco jako 9 a 1/2 týdne a pak Iron mana 2, uspokojeni budou oba :-))

plakát

Iron Man (2008) 

Vtipne, akcni a sci_fi. Jeden z mojich nejoblibenejsich filmu. Rozhodne doporucuji.

plakát

Ve službách Jejího Veličenstva (1969) 

Nejlepsi Bondovka z cele rady. Skoda, ze se George nechtel uz ucastnit dalsiho dilu. Inu hloupe mladi, nadruhou stranu to pokracovani nebylo nic moc :-)

plakát

Autopohádky (2011) 

Pro mne velké zklamání. Možná odpustit si hrané scénky a vložit místo toho pár pohádek navíc, bylo by to prospěšnější. Takhle se zase vrátím ke svému audio CD, kde si užiji více zábavy. Jinak těch pár pohádek, co zde naleznete, je vydařených.