Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Dokumentární
  • Drama
  • Krátkometrážní
  • Komedie
  • Akční

Recenze (15 662)

plakát

AA (2022) (TV film) 

Pozitivni zpovede v archivu Slovenske televize.Chemicka zavislost na alkoholu se vyleci za sest tydnu,ale alkoholismus je mentalni problem a muzeme mluvit jen o castecnem vyleceni s nutnou celozivotni abstinenci.Mnoho alkoholiku pilo kdyz se propadalo do nudy a nalady minus jednicky.To je cesta do pekel.Svepomocne skupiny Anonymni alkoholici patri mezi nejstarsi na svete zalozene v Americe.

plakát

Aalto: Architektura emocí (2020) 

Architektovy budovy se mi líbily. Většina postavených domů by se asi měla za 50 let strhnout, ale jak řekl architekt Rajniš, dům získá génia loci až po několika generacích.

plakát

ABBA Dabba Doo (1976) (TV film) 

V dnešních hudebních dokumentech již slyšíme jen krátké ukázky písniček, zde jsou odzpívány celé. Slyšíme i ty dnes neznámé. Osobní zpovědi členů skupiny, kteří se moc neotevřou. Jak dokument líně plyne je docela příjemná změna oproti dnešní rychlé klipové kultuře.

plakát

ABBA: Happy New Year (1980) (hudební videoklip) 

Krásná melodie. Text se obává jaká budou 80.léta...

plakát

ABBA: Koncert (1980) (koncert) 

Koncert na České televizi Artu. Členové žili na švédském ostrově a naštěstí byli izolováni od vlivů hudby, která se hrála v rádiích.

plakát

ABBA: vítěz bere vše (2019) (TV film) 

Dostupné zde:   https://ulozto.cz/file/5CskKkFRG9Dw/abba-navzdy-vitaz-berie-vsetko-2019-gbr-hudobny-dokument-sk-dab-partner-664152-mkv#!ZJRkZQR2AGLmZQxlBGSyZGyyMwR0MUqRBHqwnUuVomOdqQVjZj==

plakát

A.B.C.D.T.O.P.O.L. (2002) 

Oceněný dokument MFF Karlovy Vary je dnes už vlastně historický.

plakát

Abeceda komunistických zločinů (2011) (pořad) 

Seriál je možno shlédnout v archivu České televizi. Až letos (2021) se Komunistická strana poprvé nedostala do parlamentu...

plakát

Abendland (2011) 

Tohle spíše ocení až si to pustí další generace.

plakát

Abendmahl (2005) 

Téma zapomnění.