Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Krátkometrážní

Obsahy (5)

Mít a udržet si

Mít a udržet si (1996)

Vdovec z Nové Guineje se seznámí se ženou, která je velmi podobná jeho zesnulé manželce. Jejich vztah se rozvijí, avšak muž časem poznává, že vzájemné soužití je na hony vzdálené jeho romantickému ideálu.

Miláčku, jsi to ty?

Miláčku, jsi to ty? (1983)

Rok 1966, New Jersey. Na střední škole nový student, všem známý jen jako "Sheik" (Vincent Spano) zaujme frustrovanou středoškolačku Jill Rosen (Rosanna Arquette). Jill je okouzlena jeho vyspělostí. Sheik je Ital, kterého ovšem nejvíce zajímá jeho auto a Frank Sinatra. Po čase se ale, k nelibosti svých rodičů, dávají dohromady. Zatímco je Jill přijata na dívčí školu, Sheik je ze školy vyloučen a odjíždí pracovat na Floridu. Tady si ovšem uvědomí, že není šťastný a vrací se do New Jersey, aby se pokusil získat Jill zpět.

Godfather and the Mob, The

Godfather and the Mob, The (2006) (TV film)

Tento dokument byl původně vysílán na britské televizní stanici Channel 4. Dozvíme se zde dosud neznámá fakta z průběhu natáčení Coppolova Kmotra.
Během natáčení začala mafie zastrašovat členy společnosti Paramount Pictures, a také tomuto studiu vyhrožovala. Nakonec, po různých událostech, film přijala a dokonce požadovala obsazení do hlavních rolí svými lidmi.

Alleys and Motorways

Alleys and Motorways (1997)

Dokument o anglické alternativní rockové kapele Bush. Pod režií je podepsáno 9 tvůrců, z nichž osm natočilo pro kapelu videoklipy, které jsou součástí filmu. Mimo jiné zde uvidíme také známého zpěváka Marilyna Mansona, který nám prozradí několik zajímavostí o této anglické skupině.

Abattoir Blues Tour, The

Abattoir Blues Tour, The (2007) (koncert)

Druhé album Nicka Cavea a The Bad Seeds ze živého koncertu. Vyšlo v lednu roku 2007, a kromě záznamu z vystoupení v Londýně obsahuje také dvě CD s dalšími skladbami včetně videoklipů.
Seznam skladeb:
DVD 1:
"Hiding All Away"
"Messiah Ward"
"Easy Money"
"Supernaturally"
"The Lyre of Orpheus"
"Babe, You Turn Me On"
"Nature Boy"
"Get Ready for Love"
"Carry Me"
"There She Goes, My Beautiful World"
"God Is in the House"
"Red Right Hand"
"The Ship Song"
"Stagger Lee"
DVD 2:
"Wonderful Life"
"Nobody's Baby Now"
"Bring It On"
"Sad Waters"
"Watching Alice"
"Christina the Astonishing"
"Wild World"

Reklama