Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Krimi
  • Komedie
  • Drama
  • Rodinný
  • Pohádka

Recenze (54)

plakát

Možné je všechno! (2024) (pořad) 

Podle zdejších ohlasů není tenhle pořad pro každého. Nemám nic proti nikomu ze zúčastněných, ale asi nejsem cílová skupina pro tento druh humoru čím trapnější tím víc k popukání. Někdo tu zmínil Kufr, ale ten byl podle mě přeci jen kvalitativně někde jinde. Tady jsem vydržela do půlky a hvězdu dávám jednu za snahu  a druhou za to, že jsem se přeci jen párkrát zasmála :⁠-⁠)

plakát

Stín smrtihlava (2012) (TV film) 

Váhala jsem mezi jednou a dvěma hvězdami, a dávám dvě jen proto, že mám ráda české filmy a české herce. Tohle mě ale nějak nezaujalo, a vlastně jsem ani nevěděla, komu bych měla fandit. Lucie Zedníčková byla coby policistka docela protivná, a nejsympatičtější ze všech postav mi byli Filip Blažek a Zuzana Bydžovská.

plakát

Iveta - Série 3 (2024) (série) 

Tato série mě zasáhla ze všech nejvíc. Trochu mě mrzelo, že to bylo dost zkratkovité, ale chápu, že do třech dílů se toho moc vtěsnat nedá. A jistě, člověk si může říkat, že kdo ví, jak to bylo doopravdy, ale to už se asi nedozvíme. Myslím, že podstata byla celkem vystižena  - od toho, jak byla Iveta křehká osobnost, po nechutné praktiky bulváru. Klobouk dolů před všemi herci, a nejvíc před skutečným Arturem, že to všechno ustál.

plakát

Atlas ptáků (2021) 

Mně se to líbilo. Pravda, některé věci zůstaly nedotažené, ale celkově to byl dost dobrý a poučný příběh. A záběry s ptáky mě bavily :-)

plakát

To se vysvětlí, soudruzi! - Ostře sledované UFO (2024) (epizoda) 

Ze začátku jsem si říkala, co to je. Obzvlášť po vynikajícím smyslu pro tumor. Už jsem to skoro chtěla vzdát, ale postupně jsem si zvykla, a dokonce se i  chvílemi bavila. Tak uvidíme, jaké budou další díly.

plakát

Aristokratka ve varu (2024) 

I když mi zkraje děj připadal poněkud těžkopádný, postupně se to rozjelo, a konec jsem sledovala skoro až s dojetím. Z kina jsem odcházela dobře naladěná, nabitá pozitivní energií, a to je přesně to, co od komedie čekám.

plakát

Sedm schodů k moci - Epizoda 5 (2023) (epizoda) 

Na seriál se vždy vyloženě těším, je to jeden z nejlepších v posledních letech. Jen mě u tohoto dílu přišlo trochu nepravděpodobné, že by se ministr  svěřoval řadové pracovnici, byť atraktivní, s docela důležitými věcmi týkajícími se vlády. Ale třebas to tak chodí, že někteří chlapi začnou od jistého okamžiku přemýšlet něčím jiným než hlavou. Schválně píšu někteří, nechci se jich dotknout všeobecně 😀 Ale tomu získávání titulů bych i věřila.

plakát

Kurz manželské touhy (2021) 

Bylo to takové zvláštní. Ke konci z toho sice nějaká pointa vyplynula, ale moc mě to nebavilo. A to mám ráda české filmy i všechny zúčastněné herce.

plakát

Sedm schodů k moci - Epizoda 1 (2023) (epizoda) 

První díl dost dobrý. U těch dalších očekávám víc politiky, což zrovna není něco, co bych vyhledávala, ale pokud si seriál udrží úroveň, jakou nasadil na začátku, tak se na pokračování těším.

plakát

Blanka Matragi (2024) (TV film) 

Skvělý dokument o úžasné ženě. Klobouk dolů, co dokázala. Na mě působila mile a sympaticky. A jestli je někdy tvrdá - sama říká, že jiná cesta k úspěchu asi není. Když je přísná k sobě, musí být taková i k ostatním. Ale její dílo za to určitě stojí.

Časové pásmo bylo změněno