Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Akční
  • Dokumentární

Recenze (1 276)

plakát

Wimbledon (2004) 

Pohodový film, kde je dopředu jasné jak to dopadne. Pobavilo, bylo vidět něco sportu a pěkná Dunst. Předvídatelný, ale pohodový film na zlepšení nálady. Herecky výborné.

plakát

Osudové léto (2002) 

Pohodový film na sobotní zamračené dopoledne. Pěktná hlavní hrdinka, serfovaní, havaj, pláže, bikiny. K tomu nějaká ta letní standartní romantika a nutný americký happy end. Takže jo, dá sa v deštivých dnech.

plakát

Les Filles du botaniste (2006) 

Pomalu plynoucí melancholický film o lásce dvou děvčat, kterým v cestě stojí otec a bratr jedné z nich a v neposlední řadě předsudky a krutý režim. Herecky zvládnuto, příběh je hodně zajímavý bez US konce, kamera i exteriéry jsou perfektní.

plakát

Divoká stvoření jižních krajin (2012) 

MINIKINOKavárna, Ostrava, 21.8.2012: Film řadím do průměru. Vyzdvihnul bych malý herecký talent, výbornou kameru a výbornou hudbu, kterou mi ale ručili dva čuráci, kteří celý film do sebe tlačili bramburky z celofanového pytliku. Na přes držku takoví lidi. Jinak vyznění filmu je vcelku jasné, ale něco tomu chybělo. Film byl zajímavý i se zajímavým tématem, ale nějak to nemělo šmrnc a tah. Body navíc za pár neotřele ftipných situací.

plakát

Na odstřel (2009) 

Nakonec je to tak překombinované, až to tomu škodí. Zvraty jsou fajn, ale dělat je násilně nikdy žádnému filmu neprospělo.

plakát

Bílý oleandr (2002) 

Takové nemastné neslané. Téma vcelku zajímavé, ale je to nějak divně podané.

plakát

Hubená Sussie (2003) 

Opět švédská střelená gangsterská komedie. Ja ty seveřany mam fakt rád, ty filmy jsou tak divné, ti lidi jsou tak divní, všichni se chovají jako kokoti a stejně z toho vyleze dobrý film.

plakát

Honem! Honem! (2000) 

Trochu hodně ujetá komedie Turecko - švéského střihu. Ja jsem se docela bavil, i když tam vystupujou samí střelení lidi.

plakát

V Paříži (2006) odpad!

Film naprosto o ničem se spoustou dementních rozhovorů. Totální nuda. V tomto filmu není zajímavé vůbec nic. Strašlivost.

plakát

Takeshis' (2005) 

Slabé. Komedie to moc není, aspoň já jsem se moc nezasmál. Je možné, že Japonský humor je specifický a mě prostě nesedí. Celkově to byl velký chaos. Provázání skutečností se sny. Moc se to nepodařilo.