Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Krátkometrážní
  • Komedie
  • Drama
  • Horor
  • Animovaný

Recenze (10)

plakát

Zlo nikdy nespí (2016) 

Nemastný neslaný film - neurazí nenadchne, ale jen díky dojemné zápletce (která však působí klišoidně, ale na city to zabírá), k hodnocení samotné hororové části filmu - ani jednou jsem se nelekl, proto bych film doporučil maminám na mateřské, které se chtějí bát a zároveň si pobrečet u ultra family závěru a nebo pustit to posraným dětem na táboře.

plakát

Spalovač mrtvol (1968) 

Čarokrásný snímek, jen těžko byste v českých luzích a hájích hledali lepší.

plakát

Ulice Cloverfield 10 (2016) 

Parádní thriller s už od první chvíle sympatickou Mary Elizabeth Winstead, uťápnutým Johnm Gallagherem jr. a pološíleným Johnem Goodmanem. Mary to fakt neměla lehký, uvěřit cápkovi, který tvrdí, že venku je apokalypsa a vy víte sotva vo co go. Má to nehoráznou atmosféru a je těžké odlepit od filmu oči, jelikož tísnivý pocit shelteru kdesi v prdeli je velmi nakažlivý.

plakát

Eurotrip (2004) 

Ideální komedie pro odumření pár kmenových buněk. Zajímavé jsou minirole českých herců Jakuba Koháka (kde utíká ve francouzském dresu před fanoušky Manchester United) a Miroslava Táborského, který si za niklák chce otevřít na Slovensku hotel. Ovšem naprosto ikonická je scéna s úchylným italem ve vlaku, což je prostě nejlepší scéna ve vlaku všech dob! A od dob této scény už v kupé neříkám nic jiného, než bonjorno!

plakát

Les sebevrahů (2016) 

Totálně nevyužitý potenciál jinak celkem zajímavého tématu. Lekačky působí jako pouťové atrakce, při filmu se tedy cítíte spíš trapně než děsivě. A spolu s naprostou natvrdlostí hlavních postav to tvoří ideální combo na další sračka film.

plakát

You're Next (2011) 

Povedený home invasion. Místy dokonce až vtipný! Sice to není nic nového pod sluncem, každopádně oceňuji rozmanitost vražedných zbraní i kreativitu hlavní hrdinky. Dokonce i hudba se mi líbila, což je u tohoto žánru co říct.

plakát

The Boy (2016) 

Film mě nějakým způsobem zaujal. Samotná panenka s ulíznutými vlasy je už od pohledu creepy, ale na vyděšení to samozřejmě nestačí. Každopádně zvrat ke konci dodává snímku úplně jiný rozměr. Není to úplně děsivá záležitost, spíš taková tajemná jednohubka, která dokáže zaujmout svou atmosférou.

plakát

Temná strana dveří (2016) 

Vskutku nic moc film. Je to spíš trapné než děsivé. Hlavní hrdinka je kravka, co vypustí svého mrtvého synáčka do světa živých, i když byla výslovně varována. Taková nuda, že to už nejde.