Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Horor
  • Komedie
  • Drama
  • Krimi

Recenze (1 068)

plakát

Ilsa: vlčice SS (1975) 

Ve své době musela být Ilsa skutečně šokujícím dílem, s odstupem času vypadá ovšem spíš jako parodie. A to především díky hereckým výkonům. I samotná Ilsa, která si svou roli ještě zopakovala je poněkud prkenná. ZAJÍMAVOSTI: Do role Ilsy byla původně plánována Phyllis Davis.

plakát

Živí a mrtví (2007) 

Je pravda, že tady v tom filmu se nic neděje. Od začátku až do předpokládaného konce jsme svědky courání skupinek vojáků - toť takřka vše. Ovšem tísnivá atmosféra je tak dokonalá, že nemůžu dát míň než 4****

plakát

Sociální síť (2010) 

Vzhledem k tomu, že jsem na facebooku vydržel zhruba dva měsíce, než mě začalo otravovat věčné šťouchání a otravování lidmi, které jsem už nikdy nechtěl vidět, neocením film zřejmě zcela. Domnívám se totiž, že za úspěchem snímku stojí právě onanistická popularita nejznámější sociální sítě. Pokud se ale od toho odprostíme máme tu slušné drama založené na skutečných událostech. Zuckenberg je tu rozmazlený fracek bez páteře, dokonale zahraný jakýmsi Eisenbergem. Jednoduše - dokoukal jsem to bez přestávky právě před udílením Oskarů, jsem spokojen, ale chámovody si kvůli tomu trhat nebudu.

plakát

Mravenčí invaze (2007) (TV film) odpad!

Mendeluk je mameluk. Další sračkař do síně slávy vstoupil už řadou videokousků. Mravenčí invaze možná není z jeho nejhorších, ale rozhodně se drží na vrcholu. Naivní, pitomé, digitálně shitové zetko. Navíc pochodující mravenci fakt budí úsměv.

plakát

Wall Street: Peníze nikdy nespí (2010) 

Čekal jsem mnohem více, nicméně kult Wall street se zřejmě podařilo udržet, umím si představit i další epizodu, ovšem jedině s Douglasem, což nevím jak moc je reálné. Při sledování jsou ve výhodě ti co ovládají alespoň základy obchodování, i tak je ale stejně jako jednička film přístupný i naprostým laikům. Příjemné je cameo Charlie Sheena, který vypadá snad hůř než ten Douglas. Takže ano, vidět by se to asi mělo, ale nečekejte zázraky, ta stopáž je navíc obludná.

plakát

Phantasm (1979) 

Vynikající a barvitá série z dob osmdesátých. Právě odtud pochází krvelačné létající koule, nebo kult herce Anguse Scrimma, kterého potkat v noci v lese, tak se zakousnu do stromu a dělám suchou větev. SOUNDTRACK: Jednoduše vynikající, zejména díky hlavnímu motivu, který se prolíná celou sérií, a který tak trochu připomíná hudbu k Exorcistovi.

plakát

Král hadů (2007) (TV film) odpad!

Bravo tibore, další megapecka v tvém repertoáru. Už jsem viděl hodně filmů s přerostlými hady, ale tenhle je strčí do kapsy.

plakát

Machři (2010) 

Odpočinková Sandlerovka s nezbytným Schneiderem. Naivní a hloupá, ale celkem příjemná. Na vytuhnutí u TV ideální. ZAJÍMAVOST: Scéna s lanem nad vodou byla přidána do filmu na poslední chvíli poté, co Adam Sandler vyprávěl, že se mu taková věc stala, když byl ještě dítě.

plakát

Muž ve stínu (2010) 

Velmi přeceňovaná záležitost. Většinu zvratů odhadnete dlouho předtím než se stanou, dialogy jsou zbytečně dlouhé. Jasně, že po řemeslné stránce je vše ok, postavy výborně budované, ale ten scénář je tak nějak nezáživný. Ba co dím - zbytečný.

plakát

Mutant (2006) 

Přestože mám pár výhrad, nemůžu dát méně než 4****. Tohle je tak trochu jiný monster movie. Film se totiž nebojí ukázat obludu za denního světla nebo v detailech, což je u podobných kousků věru vzácnost. Ten úvodní masakr na pláži by si zřejmě nelajsnul ani Spielberg. Navíc mi přišel mutant celkem dobře zpracovaný (možná je to ale nižší kvalitou videa).ZAJÍMAVOSTI: Režisér představoval na place všechny pohyby příšery, aby se herci ve finále pohybovali podle digitálního monstra. K efektu zanořování monstra do vody, byly používány kovové barely házené z větší výšky. Úvod filmu je postaven na skutečné události: V roce 2000 doktor McFarland vypustit formaldehyd do stoky, která vedla do řeky Han. Více zde