Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Horor

Recenze (989)

plakát

Hobit: Neočekávaná cesta (2012) 

Pár změn oproti předloze tam je, ale to bych vyčítat nechtěl. Ještě si taky musím důkladně prostudovat soundtrack. Zážitky z filmu umocněné premiérou s dalšíma třema stovkama fantazáků, tudíž bezva atmosféra přidala výsledné dojmy i body k dobru. Podzemní útěk a souboj trpajzlů se skřety je trošku na jedno brdo a dost přehnaný, méně uvěřitelný než třeba v LOTRovi. Proto zatím čtyři. Jinak nemám co vytknout. + Glumovy grimasy + Martin Freeman

plakát

Chata v horách (2012) 

Výborná záležitost od začátku do konce. Zajímavé cameo Sigourney Weaver a naprosto bezkonkurenční Fran Kranz, který se snad narodil pro roli komika :-) neobyčejně originálně pojatý horor, který si bere na paškál snad všechny ostatní teen-horory a nasazuje jim parohy. Ne jinak - horory, béčkový nebo lehce áčkový můžu i tak, i když nejsou okořeněné, ale tohle je... prostě jiné. Doporučuju všem milovníkům americké zábavy. Amen.

plakát

Klip (2012) 

Smutné. Do jisté míry realistické. Děj zde sice je, ale režisérce zřejmě šlo o zachycení něčeho úplně jiného. Působí to spíš jako vytržení z deníčku. Pár stránek a dost. A ano, nesnáším ten typ holek, co se nechá zneužívat a mlátit, když maj na víc, a stejně s tim mlátičem zůstanou. Zasloužíte si to.

plakát

Skyfall (2012) 

Po nic moc Quantum of Solace se mi Skyfall líbil, i když Craig opět absolutně bezemoční jako Steven Seagal. Furt ten samý výraz, usměje se asi jen jednou nebo dvakrát. Film tahá nahoru Bardem a Skotsko!! Si až člověk říká, jak to, že se tam ještě nevydal na čundr...

plakát

Harry Potter a Relikvie smrti - část 2 (2011) 

Knihu jsem nečetl, ale to nic nemění na tom, že díl je sice o poznání akčnější, avšak i tak je v něm značné množství scén, které tam jednoduše nesedí nebo mi tam nějak vadily. Ano, je to epické, ale místy až přehnaně. Průměr jako předchozí díly, byť je tento akčnější.

plakát

Hra o trůny (2011) (seriál) 

Jelikož jsem monstrfanoušek knižní předlohy, vidím zde kýbl nedostatků - nevěrohodnost herců, tu něco chybí, tu je něco přidáno navíc a tu je něco pozměněno. Těch "tu" je nakonec tolik, že pět hvězd prostě nedám ani kdyby nevím co. Bod za Seana Beana, soundtrack, výpravu a některé herce, kterým to i věřím. Takže ve výsledku: ano, je to dobrý seriál, jeden z těch lepších fantasy seriálů ever, ale kniha byla je a vždy bude lepší.

plakát

Mezi vlky (2011) 

Lepší průměr. Bod za přírodu, atmosféru a proměny a vzpomínky Liama Neesona.

plakát

Pařba v Bangkoku (2011) 

Pořád to má tu sílu, i když jsem čekal, že to bude mít sestupnou tendenci, tak kupodivu ne tak velkou. Vlastně bych řekl, že žádná velká dekadence se nekoná. Jsem spokojen, bavil jsem se a nebyl jsem sám ;o)