Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Horor

Recenze (989)

plakát

Moje sestra vlkodlak 2 (2004) 

Druhý díl je jiný než jednička. Má dle mě víc napětí a atmosféry, každopádně nehezká hlavní hrdinka tomuto "horůrku" docela sedla. Díky hlavní herečce to bylo koukatelné a milovníci alespoň trochu originálních zvratů si během sledování taky přijdou na své. Lepší průměr.

plakát

Blade (1998) 

Spíš akorátní průměr než něco víc. Akční scény jsou fajn, ale ty jejich xichty přitom... Jako prvního jsem viděl Bladea 2, ale to jen část a pak trojku, ze které mám podobné pocity jako z jedničky. Asi už jsem viděl víc upírských filmů a tohle všechno mi přijde...nijak neoriginální.

plakát

Amarcord (1973) 

Více filmů od Felliniho jsem neviděl (ne celé) a mám s ním znovu problém. Některé části jsou příšerně nudné a jiné zas tak nějak adekvátně zábavné. Začátek s upalováním čarodějnice mi vůbec nesedl, pak se to naštěstí začalo rozjíždět a ke konec mi připadal tak nějak neuzavřený a to dost. Kdybych měl říct, jestli se mi to líbilo nebo nelíbilo - po filmařské stránce dobré, děj občas klopýtal...jak co. Pro mě průměr.

plakát

Křivé svědectví (2009) (TV film) 

Nijak neoriginální kriminálka, ale koukat se na to dá. Především na Ericu Durance :-))

plakát

Vetřelci a lovci - Zrozen bez porodu (2009) (epizoda) 

Na české poměry dobrý film, stejně jako byla minulý týden ta zfilmovaná povídka od Škvoreckého. Co se to děje? Tyhle tv filmy už mají nějakou úroveň a ne ty sračky co jdou do kin. Pěkný Kocourkov.

plakát

Česká miss (2010) (pořad) 

No tak 2005 asi nee, spíš 2010. To by chtělo upravit. Jinak tenhle ročník co se týče holek dost povedený, bylo se na co koukat, narozdíl od minulých ročníků kdy tam byly tak dvě, tři koukatelný baby. Letos tak 10 z 12ti opravdu zaujalo, alespoň mně teda určo. Bouček jako moderátor ušel, žádnej větší fail od něj nepřišel a ty aktivity co tam missky předváděly...taky bych si dal. Tak tomu trochu zvednu hodnocení, když tomu dám trochu neobjektivní hodnocení a to 4 hvězdy.

plakát

Král Šumavy (1959) 

Ten komoušskej nádech tam pořád je silně cítit, ale napětí to má slušné a navíc podívat se jak dříve vypadala Kvilda a Šumava je zas naopak přínos.

plakát

Tělo mého nepřítele (1976) 

Takhle dlouho řádku samých průměrů jsem ještě neviděl. Ale souhlas. Zajímavý film, přinejmenším. Těžko ho zařadit. U mně je to lepší průměr. Belmondo odehrává svůj standard, pěkné slečny tam jsou taky a děj je...komplikovaně jednoduchý :-)

plakát

Tabu (1994) (pořad) 

To malé hodnocení nechápu. Vždyť tam Šmucik měl za hosty samý úchyláky, vrahy, podvodníky, zloděje a děvkaře. Poslouchat jejich veřejnou zpověď bylo pekelně zajímavé a pro mnohé i stejně tak inspirující :-)

plakát

Stahovák (2009) (pořad) 

Občas tam pustí video, které je zajímavé, ale valnou většinu už každý průměrný člověk, nudící sedící, xkrát viděl na youtube. Mnohdy tam dají videa, která jsou tak nezajímavá, že nechápu podle jakého systému ta videa třídili. A to jejich šaškování? Ubohost, ze snahy o zalíbení vychází stočené hovno korunované pažitkou, asi tak by se Stahovák dal namalovat. Kotek a Mádl dávno dohráli, vo co jim jako de?