Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Horor

Recenze (989)

plakát

Old Shatterhand (1964) 

Stále koukatelné! A Lex Barker je snad ještě větší klaďas než MacGyver... i když ne, to Macovi trochu křivdím :oD

plakát

Vinnetou (1963) 

Základní film pro všechny vinnetoulogy a oldřich šetrný - logy :o)

plakát

Mezi supy (1964) 

Vinnetouovky pro mě vždycky budou mít to svoje kouzlo, kvůli kterému se asi nesnížím níž než na dvě nebo tři hvězdy. Jasně, hity typu Poklad na stříbrném jezeře nebo Vinnetou - Rudý gentleman apod. jsou jasně lepší, ale v těchhle alespoň pořád tak nějak vládne dobrá atmosféra divokého západu a o to tu taky trochu jde.

plakát

Buffy, přemožitelka upírů (1997) (seriál) 

Cože? Já ještě neohodnotil Buffy? Za ty čtyři roky co tu jsem? Ugh... mno, takže... i když má seriál občas své malé vrtochy, mají je i další králové seriálů jako Hvězdná brána nebo Červený trpaslík 8-) takže, především vyzdvihávám cit pro postavy, od Buffy přes Spikea a Dawn až po Gilese, neustálé nové a (ne)otřelé nápady pro každý díl no a taky jistý druh nostalgie spojený s jistou osůbkou. Ano, má to šmrnc i po tolika letech. Kam se hrabe True Blood nebo pfuj, Twilight!

plakát

Nalevo od výtahu (1988) 

Jedna z parádních komedií v pravém slova smyslu! Navíc těží z celkem malého prostoru, kde se odehrává, a různé dějové zvraty jen napomáhají její neuvěřitelnosti, která je právě základním kamenem všech gagů. A hlavně - na mladou Emanuelle Béart se strašně dobře kouká, hlavně ze začátku :oD

plakát

Harry Potter a Relikvie smrti - část 2 (2011) 

Knihu jsem nečetl, ale to nic nemění na tom, že díl je sice o poznání akčnější, avšak i tak je v něm značné množství scén, které tam jednoduše nesedí nebo mi tam nějak vadily. Ano, je to epické, ale místy až přehnaně. Průměr jako předchozí díly, byť je tento akčnější.

plakát

Hra o trůny (2011) (seriál) 

Jelikož jsem monstrfanoušek knižní předlohy, vidím zde kýbl nedostatků - nevěrohodnost herců, tu něco chybí, tu je něco přidáno navíc a tu je něco pozměněno. Těch "tu" je nakonec tolik, že pět hvězd prostě nedám ani kdyby nevím co. Bod za Seana Beana, soundtrack, výpravu a některé herce, kterým to i věřím. Takže ve výsledku: ano, je to dobrý seriál, jeden z těch lepších fantasy seriálů ever, ale kniha byla je a vždy bude lepší.

plakát

Hodiny beznaděje (2008) (TV film) odpad!

Divák čeká... a čeká a čeká, kdy jakože už začne ten film a ne, pořád je tam nějaká přehlídka amatérských hereckých výkonů a parodií na scénář. Uznávám, že to může mít světlé chvilky, ale celková nereálnost (prý podle skutečné události - haha) všecko přebíjí. Na jedno shlédnutí při übernudném večeru kdy nemáte co dělat je to možná dostačující, ale jinak Ne.

plakát

Voják (2006) odpad!

Hrozná blbost. Nerealistické až na půdu. Scénář a příběh... škoda mluvit. A efekty to nijak nezachraňují.

plakát

Pařba v Bangkoku (2011) 

Pořád to má tu sílu, i když jsem čekal, že to bude mít sestupnou tendenci, tak kupodivu ne tak velkou. Vlastně bych řekl, že žádná velká dekadence se nekoná. Jsem spokojen, bavil jsem se a nebyl jsem sám ;o)