Reklama

Reklama

Wrestlingový šampión John Cena se představuje v hlavní roli mariňáka Johna Tritona. Tritona naleznete vždycky tam, kde hrozí nebezpečí a věřte, že rozhodně nebude hrát podle pravidel! Teď byl ale proti své vůli odeslán pryč z irácké mise a jeho překrásná manželka Kate (Kelly CarlsonPlastická chirurgie s.r.o.) byla navíc unesena nemilosrdnými zloději šperků, v jejichž čele stojí zvrácený zabiják (Robert Patrick)! A tak Tritonovi nezbývá než se vrhnout znovu do boje. Aby se mu podařilo jeho ženu zachránit, musí použít svou nejnebezpečnější zbraň – totiž sebe samotného! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (295)

Lateef 

všechny recenze uživatele

Žeru všechny akce, pod kterými je podepsán Vince McMahon jako producent. Borec, jenž ovládá celé wrestlingové impérium, jednou večer popíjel s Johnem Bonitem, z hecu před něj narovnal pár balíčku stodolarovek a půjčil mu rabiáta s bicepsem velikosti zralého grapefruitu - Johna Cenu. V produkci WWE tedy vzniknul tento film, který měl být poctou akčňákům 80. a 90. let. Upozornění: Před stisknutím tlačítka Play si vyndejte mozek a hoďte ho do horní palice mrazáku. Jednoduchý až primitivní scénář má dost děr na to, aby jím prolezl i takový medvěd, jako showman Cena. Já vím, že se říká, že v jednoduchosti je krása, ale tady to platí pouze v případech, kdy je na scéně dvoumetrový hromotluk a vytahuje ze svého zásobníku wrestlingové chvaty s puncem brutální kvality. Když neúřaduje Cena, nechává režisér všechno, co je na place, sice efektně, ale mnohdy zbytečně explodovat. Sem tam padne dobrá hláška, Robert Patrick hraje slušně, ale celé to působí více než odkazově a stylově spíše úsměvně. Ale John Cena se uvedl parádně a ačkoliv jeho role silně zaváněla typickým wrestlerským herectvím, s čistou hlavou říkám, že bych si ho dovedl představit jako nového Terminátora. Ostatně - "He is like a...Terminator!" 20 miliónů dolarů(výdělek celosvětově) ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Jeden muž. Nepotřebuje zbraň, nepotřebuje pomoc, nepotřebuje nikoho. Jen chce najít svou unesenou ženu a cestou pozabíjet většinu únosců. Jednoduchý děj, který jednoduchým zůstane a v pár okamžicích se z děje stane jen způsob jak ukázat svalnaté borce, polonahé krasavice a efektivní výbuchy. Kdyby se tam občas nějaká z těch modelek (resp. wrestlingových partnerek svých svalnatých borců) nesvlékla do spodního prádla a podvazků nebylo by se na co koukat. Vlastně možná na americkou (nebo lépe wrestlingovou) verzi Cobry 11, v které se Simír a Gerchán spojili do jedné osoby a efektivně všechno zvládají bez pomoci a občas i něco vyletí do povětří. Co naplat, stupidní až moc. PS: a to rád koukám na wrestling ;-) ()

Reklama

Skejpr 

všechny recenze uživatele

Tak především- Voják je hlavně komedie. Tvůrci si byli vědomi toho, že natáčejí blbost a film okořenili o spoustu opravdu vtipných detailů, dialogů a bizarních postaviček (Černoch, který nesnáší bonbóny - LOL). Několik scén je opravdu k sežrání, Robert Patrick si to tady ohromně užívá (je tu krásnej fór na účet jeho účasti v Terminátorovi) a celý je to poměrně slušně stylově zabalený, ačkoliv film, jakožto přiznané Béčko nemá děj(jen jedna dobrá honička, 3 bitky a spousta běhání po lese), zvraty jsou odhadnutelné předem... Možná jen těch scén, kdy za hlavním hrdinou něco bouchá je až příliš mnoho. A propós - hlavní hrdina je kapitola sama pro sebe. John Cena rozhodně není až takovej dřevák, jak vypadal v ukázkách i v úvodní salutaci (to byl zase jednou záchvat smíchu) ale obecně platí - xichtem hrát umí. Tělem ne.. Jeho poskakování po lese, nebo rozpačité rozhlížení se po místnosti vyvolává větší záchvěvy na bránici, než některé záměrné fóry. Nicméně užil sem si to a těch béčkových 60 % tomu dám. ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Už asi po třiceti vteřinách jsem ten film začal milovat. John Cena má velký bicáky, hned ze začátku vystřílí celou Al Kajdu, a nosí kevlar v ruce aby tim mohl odrážet kulky. Jo a ještě vůbec neumí hrát, ale to neva. Jen škoda, že nepřišlo nějaké megalomanské finále. Btw Robert Patrick je ultimátní bůh. ()

Smok 

všechny recenze uživatele

John Triton je mariňák (v tom slove je skryté viac ako som si myslel) a ctí svätosť manželstva. Pre záchranu svojej manželky by neváhal zobrať nôž na maslo a postaviť sa celému svetu. Keďže ako som spomínal, je MARIŇÁK, on nepotrebuje ani ten nôž, pretože nepriatelské údery ho nezraňujú (a ak náhodou áno, za tri sekundy už zase stojí na rovných mariňáckych nohách), 10 zásobníkov z útočnej pušky mu síce prevŕta auto ako sito na múku, ale jemu sa projektily nejakou zázračnou náhodou vyhnú. Z auta padajúceho do priepasti sa mariňáci vedia zachrániť zachytením o skalnú stenu a údery flašou, alebo hasiacim prístrojom do hlavy, ktoré by zabili slabšie stavaného býka mu len jemne a na malú chvíľku rozostria videnie. K tomu všetkému ešte trpí zvláštnym postihnutím, že keď vstúpi do objektu, v ktorom sa nachádza čo i len jedna plynová bomba, tá do pár minút sama od seba exploduje. O moc viac mi tým pádom bola sympatickejšia partička béčkovo humorných záporákov, z ktorých najväčší černoch nemal rád násilie a bonbóny :-) ()

Galerie (12)

Zajímavosti (15)

  • Natáčení probíhalo v Austrálii. (ČSFD)
  • Wrestlingový šampión, zápasník a herec John Cena si vo filme zahral postavu s menom John Triton. Teda John sa volá nielen vo filme, ale aj v skutočnosti. (maestrotatum)

Reklama

Reklama