Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Fantasy
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný

Poslední recenze (5)

plakát

Přání k mání (2017) 

Jako vánoční film je to paráda. Je tam tolik nadsázky a skvělých nápadů, Těší mě barevnost filmu, kostýmy a kamerových záběrů - až to mi trochu přípomínalo Grandhotel Budapešť. Dětem role moc nevěřím, ale dospělým hercům to žeru. Film mě bavil a moc ráda si ho zařadím do vánočních oddechovek. Myšička s Čvančarovou byli skvělí a třetí přání až dojalo.

plakát

Teroristka (2019) 

Povedený film, v kterém jsem to všem hercům věřila. Jediná G. Koukalová mi tam trochu neseděla nebo spíš možná i proto, že neměla scénář. Dostala svému jménu a jen koukala. Což mi přišlo docela škoda anebo pak její přítomnost nechápu, mohl tam být kdokoli. Ale tedy I. Janžurové a T. Vilhemové to neskutečně sedlo, moc mě jejich role bavily. Potěšil mě i přístup filmařů ke zbraním, kde filmové zástěrky šly stranou a divák se tak konečně mohl setkat i se zpětným rázem či rozložení a složení zbraně ve scéně delší než mrknutí oka. Nebyla chvíle, kdy by mě zajímalo, kolik času ještě zbývá do konce. Příběh měl spád už od začátku a konec jen gradoval. Snad jen ještě takový detail k závěru filmu, asi bych vypustila, že to byla práce profesionála jako spíš třeba mafie. Film se mi však opravdu moc líbil a ráda doporučím dál.

plakát

Psí poslání (2017) 

Tak ze začátku jsem se držela, ale pak jsem s drobnými přestávkami probrečela snad celý film. Chytlo mě to a děj zcela pohltil. Žádná scéna mi nepřišla zbytečná, hudba rušivá a hercům jsem výkony věřila. Bavily mě i záběry pohledu ze psí perspektivy. Jsem ráda, že se zpracování vyhnulo stupidním dialogům mezi zvířaty či lidmi. Nepřišlo mi to úplně jako vysílání pro děti, jak se kina tváří, ale myslím, že i dětem se film líbil. Dospělí však mačkali slzičku v oku častěji. Určitě se na film ještě ráda někdy podívám a klidně i vícekrát. Moc mě to vše bavilo, i když to byl tedy opravdu velký doják. Za mě fakt doporučuju.

Poslední hodnocení (244)

Čertí brko (2018)

05.01.2020

StarDance aneb když hvězdy tančí (2006) (pořad)

05.01.2020

Princezna a půl království (2019) (TV film)

05.01.2020

Hádej, jak moc tě mám rád (2012) (seriál)

05.01.2020

Sebevražedný oddíl (2016)

19.09.2019

Králíček Petr (2018)

19.09.2019

Já, Tonya (2017)

19.09.2019

Přání k mání (2017)

18.09.2019

Zkáza Dejvického divadla (2019) (seriál)

18.09.2019

Reklama

Poslední deníček (1)

Hodnocení

Můj popis jak hodnotím aneb moje reakce :-)

5 hvězdiček: WOOOW!!! Jsem zamilovaná! Dokážu si rozpomenout na každou scénu za scénou, odříkat text, odůvodnit jiným okolnosti, které jim unikly, protože já to prostě žeru! Hrůza, když se jedná o seriál a já nemůžu dospat dalšího dílu. Běda tomu, kdo mě bude rušit během sledování! Nezvedám telefony! Jestliže si to můžu naplánovat, na wécko si odskočím ještě před začátkem promítání, jinak to prostě vydržím. :-DD 

4 hvězdičky: Tenhle snímek mám ráda. Můžu se na něj dívat kdykoli. Nemrzí mě, že jsem třeba promeškala začátek, který už ale stejně jistě znám. Ráda se na snímek dívám opakovaně a stále mě dokáže nadchnout. :-D Vážně mě bude mrzet, když mě někdo od sledování vyruší. Když už musím odejít od sledování, tak jen na chvilku.

3 hvězdičky: Ok, tak to je přesně snímek vhodný k poklidnému žehlení. Když mi zvoní telefon, v pohodě ho zvednu a kecám o něčem úplně jiném, než na co se zrovna dívám. Popř. na chvíli odejdu, za pár minut se vrátím a řeknu: "Je, to je zrovna tahle scénka nebo takhle to vlastně bylo, už si vzpomínám. " Jednoduše milý snímek. :-)

2 hvězdičky: Jo tak, když budu přepínat bezmyšlenkovitě kanály na televizi, tak se možná zastavím u jedné scény, možná u dvou, ale pak to zas přepnu na něco jiného nebo vypnu úplně. Je to pro mě prostě jinak ztráta času. Moje dojmy jsou prostě nic moc. :-/

1 hvězdička: Hmm, hmmmm, ... vážně se snažím najít na tomto snímku něco dobrého. Kostýmy možná? Nebo že by masky? Co třeba osvětlení? Už vážně nevím.. Celkově jsem spíše dost zklamaná. :-(

Odpad! WTF?! To jako opravdu někdo natočil za nějaké peníze cosi takového? Jsem z toho až rozčílená. "Grrr!" >:-(