Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Animovaný
  • Drama
  • Horor

Recenze (92)

plakát

Batman (2022) 

Super příběh, skvělý Batman, sympatický komisař, netypicky ztvárněný záporák, soundtrack který si určitě někdy pustím, ALE mizerný Bruce Wayn. Jediné s čím jsem měl během celého filmu problém byly scény, kdy neměl na sobě Pattison netopýří oblek. Ten jeho utrápený výraz po chvilce omrzel a scény s ním jsem měl chuť přeskočit. Každopádně na druhý díl se těším a vidím to na premiéru v kině.

plakát

Na lovu (2021) (pořad) 

Soutěž zajímavá, otázky v časovém pressu jsou výzva. Co mi vadí je trapný humor. Ke všemu nemám rád slovní spojení: myslím, že vím. A to zde padá často.

plakát

SpongeBob v kalhotách (1999) (seriál) odpad!

tohle rozhodně vlastnímu dítěti pouštět nebudu. Chápu, že jsou z toho nadšení vyhulení dospěláci, kterým to připadá jako slušnej úlet.

plakát

Bohemian Rhapsody (2018) 

Na tento film jsem se těšil od prvního zhlédnutí traileru. Proc nedávám plné hodnocení je právě rozdíl mezi traileru a filmem samotným. Dle vzoru Rush jsem čekal emotivní drama podané svižným tempem. To se ovšem neokoná, ale vůbec to není špatně. Příběh dokáže vtáhnout a nepustit, dokážete se i vcítit do kůže Freddieho a jeho prázdného života i přes to, že byl natočen s přístupnosti od 13 let - to je možná škoda, netvrdím, že mám potřebu vidět pikantnosti, které dělal ve svém volném čase, ale tento styl života měl tvrdý dopad na jeho soukromí a tohle mi zde dost chybělo. Každopádně film se líbil a někdy znovu v klidu doma druhá projekce.

plakát

Dunkerk (2017) 

toho pána na režisérském křesle mám rád, některé jeho filmy jsem viděl víckrát než je zdrávo. Celkový dojem z filmu je silný, jde o příběh skupiny, což je příjemná změna od filmů, kdy hrdina buď přežije do konce nebo zemře epickou smrtí. Jsem si vědom, že autetičnost je hlavní tah tohoto filmu, což se nám dostavá z technické stránky filmu (ozvučení a záběry jsou dokonalé), ale u Nolana jsem zvyklý vždy na něco NAVÍC, ale tomu příběhu něco chybí a přitom víme, že Christopher na to má. Být to jiný řežisér, bylo by to za 5 hvězdiček, být to Troška dal bych jich 6. Zklamán z filmu nejsem, ale časově jsem si to zvládl poskládat napoprvé a druhá projekce jen tak nehrozí.