Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Horor
  • Animovaný
  • Drama

Recenze (1 218)

plakát

Rychle a nemožně (2023) 

Lacheauovi snímky jsou sice o třídu lepší, ale celá tahle parta pohromadě ještě ani jednou výrazně neselhala. Takže nový Boudaliho popletený policista mě nesměl minout. Jednička mě určitě bavila víc, nicméně i zde se nachází pár skvělých momentů a kratší stopáž určitě není na škodu. Krásná šestka a těším se na další jízdu, pánové a dámy.

plakát

Borderlands (2024) 

Strašně moc mě baví si zase pročítat ty vaše rádoby erudovaný recenze. Fakt se vždycky plavim, jak se kolem nějaký kardinální chujoviny strhne vlna hejtu, která by spláchla středně velký město. Na východním pobřeží USA... LoL tvl. Borderlands patří sice v herním průmyslu k ikonám, ale je to úplně stejně cáklá věc jako film. Nemá to kdovíjak hluboký příběh ani brilantní rozhovory. Je to jen tupá střílečka s hromadou nejrůznějších zbraní. Byť je film prostě slabej, určitě nemám důvod se stavět do trapný pózy, že hra je proti tomu kdesi cosi. Ne, není. Hra je úplně stejná ♦️vinka jen o level lepší.

plakát

Most - Epizoda 10 (2011) (epizoda) 

Jako úplně nejlepší jsou tady ti, kteří spoilují závěr řady. Vy jste fakt speciální druh kreténů. Ještěže si čtu komenty až potom.

plakát

TIKI-TAKA (2017) (pořad) 

Ze začátku mě to fakt bavilo. Ale za prvé, čím jsem starší, tím víc mě serou rádoby moudra v podání úplných kreténů typu Švancara. "Objektivní" a namyšlený Péťa jako moderátor tomu taky moc nepřidá. Pár let byl tento pořad celkem v pohodě. Pomalu ale jistě se z toho stává žumpa jako z Re-playe.

plakát

Vetřelec: Romulus (2024) 

Víceméně celkem plochá záležitost s vynikajícím audiovizuálem, která ale nedokáže hlouběji vtáhnout. Kina nelituju, stejně tak bych nelitoval vidět to až doma. Neškodný béčko, který na jedno zhlédnutí pobaví, nemám důvod k tomu být nějak krutej, ale zároveň to ani adorovat. Slušný ***

plakát

X-Men: Dark Phoenix (2019) 

Achjo, ty vole. Doufal jsem, že tento díl nějak plynule spojí původní trilogii s tou novou. Ono to totiž jako samostatný film není zase tak zlý. Jenže tady se krásně nabízelo udělat spojení mezi oběma trilogiemi a jednotlivými filmy Wolverina. Ne vole, místo toho zemře jedna z hlavních postav, tudíž návaznost na původní trilogii jde úplně do píče. Tohle mohlo napadnout fakt jen úplného kreténa a nechápu, že tohle někdo nezastavil. Pro lidi, kteří chtějí mít původní trilogii propojenou s novou a Wolverinem doporučuju tohle: First Class, Days of future past, Origins Wolverine, Apocalypse, VYSRAT SE NA TUHLE SRAČKU, X Men, X Men 2, X Men Last Stand, Wolverine, Logan a klidně pak Deadpool and Wolverine. Pokud to chcete mít jakože navázané, tak se na Dark Phoenix úplně vyserte, protože jeho tvůrci jsou banda vylízaných dementů, kteří měli spojovák jak na zlatém podnose, ale místo toho přišli s kardinální píčovinou hodnou tak úplného zapomnění. Pro mě tenhle díl neexistuje.

plakát

Clash of the Stars (2022) (pořad) odpad!

Úplné dno pro ty největší dementy. Níž už to nejde.

plakát

Skutečný genius (1985) 

Nerdovský pure osmdesátky. Nechápu, že jsem to viděl až dnes. Herecký koncert Vala Kilmera. Film je víceméně velmi dobrý nadprůměr, ale protože místní hodnocení je demence sama, tak zásadně nepodhodnocuju, jinak by to byla sedmička jak vyšitá. Ale zase za ten dokonalej konec dám tu čtvrtou s čistým svědomím.