Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Horor
  • Animovaný

Recenze (5)

plakát

Osm hrozných (2015) 

Klasická „Tarantinovka". Dlouhé monology, dlouho se „nic" neděje a pak masakr jak hrom. Palec vzhůru jak za obsazení, děj, vyvrcholení, hudbu, zápletku, hlášky atd. Quentin prostě umí. 90 %

plakát

Captain America: Občanská válka (2016) 

Film, který je opravdu super, ale na můj vkus zbytečně zdlouhavý. Z těch necelých 2 hodin a 30 minut by se dal klidně smrsknout na 1 hodinu a 45 minut, maximálně. Některé dialogy byly zbytečně natažené, o ničem, a kdyby ve filmu nebyly, tak se nic nestane. Co se ale zbývajícího děje a filmu jako takového týče, tak si zaslouží pochvalu. O akci nebylo nouze, spousta hrdinů k tomu. Více jako 75% ale dát nelze. Snad příště.

plakát

Grimsby (2016) 

Sacha opět nezklamal. Od jeho filmů vždycky očekávám, že vypnu mozek a užiji si nenáročný film s občasnými scénkami, u kterých se zatlemím. Těch scének je tu dost a rozhodně jsem se nenudil. Film splnil mé očekávání a dávám zasloužených 70% za nenáročnou komedii.

plakát

Padesát odstínů černé (2016) odpad!

Po padesáti odstínech šedi jsem byl zvědav na odlehčenou a vtipnou verzi v podání oblíbeného Marlona Wayanse. To, že to bude ještě horší, než padesát odstínů šedi jsem však nečekal. Humor se kamsi vytratil a já ho prostě nevyhledal a po 20 minutách jsem přemýšlel, zda jsem schopný tento film dokoukat, což jsem jen tak tak zvládl. Těžká nuda a zklamání.

plakát

Sebevražedný oddíl (2016) 

Po několika měsících urputného čekání jsem se konečně dočkal. Očekávání bylo velké, už trailer ukázal, že se mám na co těšit. Realita bohužel zklamala. Joker, na kterého jsem se v podání Jareda Leta těšil, se ve filmu objevil cca na 5 minut (a to nejlepší bylo v traileru). Děj se táhl, časem dokonce i nudil a jen díky skvělé Margot Robbie, která zahrála nejlepší výkon ze všech, jsem zaujatě držel oči na plátně. Ona byla ten správný „magor". Will Smith měl světlý okamžik, kdy postřílel půlku armády ze střechy auta, jinak to bylo „dcera sem, dcera tam..." a spousta monologů o ničem. Snažil se být jako hvězda, což se mu díky Margot nepovedlo. Ostatní postavy byly krásně představeny, ale v průběhu filmu už byly všichni nevýrazní. Sečteno podtrženo, film nenadchl tak jak jsem očekával a jen díky dobrému soundtracku, výkonu Margot a sem tam dobrým hláškám, které pobavily, dávám 60%.