Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Animovaný
  • Komedie
  • Drama
  • Dobrodružný

Oblíbené filmy (7)

Rozpolcený

Rozpolcený (2016)

James McAvoy zde ztvárnil neuvěřitelně dobře hlavní postavu. Jedná se o úžasný psychothriller, který upoutá nejednoho diváka, hlavně díky jeho velmi napínavé atmosféře, protože nikdy nevíte, co se bude dít dál. Úžasný děj, super příběh a geniální atmosféra...to vše a ještě víc Vám film může nabídnout. Jedině doporučuji.

Tiché místo

Tiché místo (2018)

Neuvěřitelně dobře natočený thriller, který mě upoutal především jeho napínavou atmosférou, která mi doslova vzala slova z úst. Práce se zvukem ve filmu je naprosto brilantní a dodává divákovi společně s napětím velmi intenzivní filmový zážitek. Film sice neobsahuje krvavé scény ale zato je velmi bohatý na scény lekací, které jsou nepříjemné. Díky tomu má velmi dobrou hororovou atmosféru, která se táhne od začátku až do konce filmu. Tento snímek se tvůrcům moc povedl a za mě je to jeden z nejlepších filmů, co jsme na plátnech kin za rok 2018 mohli spatřit.

To

To (2017)

Na plátnech kin se každým rokem objeví desítky nových hororů, ale většina z nich jsou jen typické hororové stereotypy, které nenabídnou nic nového. It je ale naprostý opak, jde v něm hlavně o příběh o dospívajících dětech a jejich problémech a to vše je jen obohaceno hororovou atmosférou. Velký potlesk patří všem dětským hercům, kteří se svých rolí chopili dokonale a Bill Skarsgård ztvárnil Pennywise také velmi dobře. Za mě bylo to zpracování naprosto úžasné, je to obrovská konkurence pro ostatní horory, které by měly jít jen příkladem.

Plán útěku

Plán útěku (2013)

Dobrý film z vězeňského prostředí se může pyšnit hereckými výkony a svou specifickou atmosférou. Jelikož mám filmy o útěku z vězení ráda, tak mi tenhle neunikl. Je celkem zajímavé se živit tím, že se necháte schválně zavřít do vězení a pak se z něho snažíte uniknout :D