Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Akční
  • Komedie
  • Dokumentární
  • Fantasy

Recenze (60)

plakát

Dungeon ni deai o motomeru no wa mačigatteiru no daró ka? (2015) (seriál) 

Toto anime se mi líbilo. Je to sice skoro to samé jako SAO, ale mnohem odlehčenější a zábavnější. Postavy jsou vcelku sympatické, ale jsou dost jednoduché. Při sledování jsem dobře bavil, bohužel je to hrozně krátké a skoro nic se v něm nedořeší. Přesto podle mě stojí za shlédnutí.

plakát

Highfive (2015) (pořad) 

Ze všech TOP 5 žebříčků, které lze na internetu najít je Highfive určitě ten nejlepší. Jednak má nejlepší zpracování a také podává nejvíce informací. Líbí se mi, že neprodukují jeden žebříček za druhým aby získali views, ale dávají si s tím záležet a informace si náležitě ověřují.

plakát

Láva (2015) odpad!

Omlouvám se všem lidem, co tento kraťas dojmul k slzám. Já se také málem rozbrečel jenže z úplně jiného důvodu. Filmeček sice trvá jen pár minut, jenže při jeho sledování se čas neskutečně vleče a za chvíli vám pukne hlava z refrénu: "Najdeš mou lávu", který se opakuje snad tisíckrát. Tohle se prostě nedá dodívat bez újmy na zdraví.

plakát

Spectre (2015) 

Spectre je povedený film, který by však neměl být vydáván za bondovku. Snímek má dobrý scénář, herce atd., jenže to tak nějak nesedí na Bonda. Vadí mi, že dříve se vždy jednalo o nějakou akci, ale nyní je to pro Bonda něco osobního. Rozebírá se jeho minulost, přehání se love story a kazí to celkový dojem. Filmu dávám čtyři hvězdičky poté, co jsem jej přestal brát jako další film o agentu 007.

plakát

Interview (2014) 

Hloupá komedie založená na vulgárním humoru a debilitě postav. Zpočátku se neděje nic převratného, pouze Dave Skylark předvede, že je naprostý pitomec. Po chvíli se film přehoupne a snaží divákovi vnutit nějaké poučení. Najednou nastane další zvrat a opět přijdou na řadu pitomci, zbraně a spousta krve. Z filmu celkově nemám nejlepší zážitek, ale měl i své světlé chvilky, takže s přivřením oka dávám dvě hvězdy.

plakát

Log Horizon - Season 2 (2014) (série) 

Druhá série mě opravdu zklamala. Sice má stejný styl jako první série a dokonce měla spoustu možností se předvést, žádnou z nich ale nevyužila. Nejvíce mi vadilo, že postavy řeší něco velmi důležitého a trvá jim to celých pět dílů, konečně to dokončí a ... vůbec nic se nestane. Opravdu nic, prostě se přejde k řešení dalšího problému a to, co bylo do té doby životně důležité prostě upadne v zapomnění a nemá to sebemenší vliv na zbytek děje, dokonce se o tom nikdo ani slovem nezmíní. Tímto je zabráno asi patnáct dílů a zbylých deset je výplňových. Když k těmto problémům přihodím fakt, že se v seriálu začnou objevovat mimozemšťani tak si určitě každý dokáže udělat představu. Tato série není vyloženě špatná, jen je nudná a úplně zbytečná.

plakát

Strážci Galaxie (2014) 

Naprosto super film, který baví od začátku do konce. Když jsem na Strážce galaxie šel do kina, nic jsem od toho nečekal a byl jsem mile překvapen. Film bych popsal jako velmi, velmi, velmi odlehčenou zábavu. Tak to taky musíte brát. Nesmíte hledat nesmysly, klišé atd. Musíte se prostě nechat tímto filmem unášet a budete se výborně bavit.

plakát

Velká šestka (2014) 

Velmi povedený animák s poutavým příběhem a malebnou animací. K dokonalosti moc nechybí, vlastně spíš přebývá. Ano, jedná se o postavy, kterých je až přehnaně moc. Nejvíce mi z celé šestky vadil kašpar, převlečený za oheň chrlící potvoru, který všechno sponzoroval. V ději nemá co dělat a i postavami byl přijat pouze podle pravidla: Ty to platíš, ty máš pravdu. Když však odhlédnu od této skutečnosti, tak se jedná o velmi povedený kousek, u kterého se člověk baví, až na pár dojemných momentů, od začátku do konce.

plakát

Aningaaq (2013) 

Velmi pěkný dodatek ke Gravitaci. Konverzace ve filmu je velmi abstraktní a tenhle filmeček ji velmi zajímavým způsobem objasňuje. Je to jednoduše natočené, ale velmi výstižné. Pokud jste viděli Gravitaci, tak je i poměrně emocionální.

plakát

Gravitace (2013) 

Dle mého názoru je Gravitace ten nejlepší sci-fi film. Je totiž zasazen do zcela reálného prostředí, ve kterém se nelétá skrz černé díry atd. Navíc zde hrají zkušení herci a CGI není z dětských omalovánek. Filmu není možné téměř nic vytknout, tedy až na dva ústupky kvůli ději.