Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Horor
  • Drama
  • Animovaný

Recenze (133)

plakát

Černý jestřáb sestřelen (2001) 

Jeden z nejlepších válečných filmů všech dob. Reálnější pohled na válku neexistuje, ledaže by se herci vydali do opravdové válečné vřavy s kamerama na vestách. A ta hudba!!!

plakát

RocknRolla (2008) 

Ritchieho perfektní návrat k žánru, který mu jde nejlíp. Vzít pár šílených postav (Kebbel, Hardy, rusáci!), přidat mezi ně nějakou tu ukradenou věc a pak totálně zamotat situaci. Jako bonus jedna z nejlepších postelových scén, jakou jsem kdy ve filmu viděl.

plakát

Počátek (2010) 

Miluju Elen Page, zbožňuju Josepha Gordona-Levitta, fandím Tomu Hardymu, jsem unešený z Hanse Zimmera a uctívám Christophera Nolana!

plakát

Vetřelci vs. Predátor 2 (2007) 

"Vláda přece nelže" Trailery na tento film taky nelhaly... Z petihvězdičkových trailerů vyšla zhovadilá zhovadilost.

plakát

Bronson (2008) 

Nudný film, který jsem bral spíš jako takové "oťuknutí" Toma Hardyho před Inception. Protože ten jediný stál za těch 92 minut koukání na monitor.

plakát

Strážci - Watchmen (2009) 

Komix má něco, film má něco. Komix je propracovanější a myšlenkově hlubší, film má úžasnou atmosféru, dobovou hudbu, nezapomenutelné scény a vizuální efekty. Ale právě krácení některých pasáží mi chvilkama docela vadilo. I přesto se Snyder s filmem popral a výsledek je víc než nadprůměrný. Kde si jiní režiséři vylámali zuby, tam si je Snyder udržel v dásních a za tento výkon by mu je měli fanoušci pozlatit.

plakát

Nová noční můra (1994) 

Příliš dlouhý (narozdíl od příjemně krátších předešlých dílů), předvídatelný a scénáristicky hloupý film, ve kterém je 90% dialgoů následujících: "DYLANEEE, DYLANEEE" "MAMIII, MAMIIII"... A co mě štvalo nejvíc, byl ten malý nesympatický smrad! Jedna za odkazy a za Englunda v civilu (co se s ním vlastně stalo?)

plakát

Noční můra v Elm Street 2: Freddyho pomsta (1985) 

Strašný zmatek. Děti na prvním stupni dostaly slohovou práci na téma "Pokračování Noční Můry v Elm Street" a pak ze všech prací dohromady vznikl scénář. Casting probíhal na střední škole, kde byly jediné podmínky pro přijetí zkušenosti ze školních besídek. Dvě věci dělají tuto sérii nezapomenutelnou a to Freddy a sny. Obojího je v tomto díle nedostatek.

plakát

Souboj Titánů (1981) 

Chvílema hodně utahaná klasika. Medůza byla mojí dětskou příšerou pod postelí a i dneska má celá scéna, odehrávající se v jejím doupěti, své strašidelné kouzlo.