Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Romantický
  • Animovaný

Recenze (96)

plakát

Kafarnaum (2018) 

Film je silný, myslím, že na příběh dlouho nezapomenu, moc se mi líbil Zain, měl smysl pro spravedlnost a byl citlivý... souhlasím s žalobou, opravdu někteří rodiče podle mě nemají právo mít potomky...

plakát

Parazit (2019) 

Souhlasím s oceněním, je to skvělý filmový počin, už je to delší dobu co jsem film viděla, ale stále ho mám v živé paměti, nevěděla jsem co dříve, jestli se smát nebo se bát, doporučuji.

plakát

Černobyl (2019) (seriál) 

Seriál Černobyl by měl vidět každý, mělo by to být povinné.

plakát

Ferdinand (2017) 

Moc hezká pohádka, hodí se do dnešní doby, vegetariánství je na vzestupu, souhlasím, s tím, aby byly býčí zápasy zrušeny a škrtám si navždy hovězí maso z jídelníčku!

plakát

Kimgwajang (2017) (seriál) 

Bláznivé, ale skvělé. Psychouš Kim Sung Ryong (Min NamGoong) byl skvělý (jeho grimasy, talent se ze všeho vykecat....) ale i tak jsem měla nutkání seriál odložit... dobře, že jsem to neudělala... Seriál se zdá průměrný, ale druhá polovina je velmi nadprůměrná. Už od začátku jsem si oblíbila špiónku Ga Eun, bohatého rozmazleného synáčka Myung Seok (Dong Ha) a samozřejmě toho žravého sociopata Seo Yul ♥ (Junho). Bavila Love - Hate mezi Chief Kim a prokurátorem Seo Yul. 19.3. měním hodnocení ze 4**** na 5***** (Junho, Dong Ha, Nam Goong, Jung Hye-Sung)

plakát

Geunyang saranghaneun sai (2017) (seriál) 

Už delší dobu jsem neviděla tak skvělý příběh! Není to nic přeslazenýho, bylo to surové, takže suprové. Won Jin Ah (Moon Soo) nejen, že je moc hezká, ale umí i hrát. Moon Soo od nehody trpěla výčitkami, vlastní matka do ní ještě ťala... Gang Soo (Junho) vyrůstal bez rodičů, má tvrdou povahu, aby přežil... Junho mě zase překvapuje! Excelentní herecký výkon... 4,5*****

plakát

OUTsideři (2014) 

Byly tu vážné i smutné scény, ale humoru je tady fakt hodně, bavila jsem se. Film trefně zobrazuje realitu mladých lidí, kteří mají nějaké problémy, poruchy... Sheehan s Patelem hráli bezchybně, nemohla jsem uvěřit, že to jsou fakt oni... vynikající herecké výkony! Doporučuji!

plakát

Joahaejo (2016) 

Obvykle by si tento film zasloužil maximálně 4 hvězdičky, ale dávám 5, kvůli Soo Ho - dojalo mě, že jeho přítelkyně když zjistila tajemství, mu po nehodě řekla, že jí to nevadí, ale on jí odpověděl, že jemu to vadí... přesně ty pocity... které zdravým lidem nedojdou a nepochopí nikdy... Takže 5*****!

plakát

Reonning maen (2010) (pořad) 

Miluji to, je to šílené a zábavné!

plakát

Dakteo yibangin (2014) (seriál) 

Hoon umí operovat i poslepu, zažil to, co je pro ostatní nepředstavitelné i tak měl dobrý charakter... velký obdiv. V seriálu je vidět co lidi dokážou, když mají moc... je jedno jestli je demokracie nebo diktatura. Intuice mě nezklamala ani u doktora Jae Joon (Park Hae Jin), Myšlenka seriálu byla silnější než seriál samotný... škoda toho nevyužitého potenciálu... První díly 5*, další díly 3* = 4*, ale když vidím, jak je seriál podhodnocený dávám 4,5*!