Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Dokumentární
  • Horor

Oblíbené seriály (10)

The Carrie Diaries

The Carrie Diaries (2013)

Miluju,miluju a miluju. V Česku ne velice známý seriál The carrie diaries je naprostý skvost. AnnaSophia Robb má skvělý potenciál a musí se do ní zamilovat snad každý kluk,ne? I když má seriál pouze 2 série,myslím,že to je tak akorát na to,zamilovat se do Sebastiana Kydda,a přitom se nepřecpat sladkým,ale problematickým vztahem dvou zamilovaných.

Stranger Things

Stranger Things (2016)

Jsem asi jediný člověk,který po prvním dílu nebyl nadšený,ale naopak zvažoval jestli se podívat i na druhý..Nemám ráda všelijaké slizké monstra,obří pavouky nebo mořské nestvůry,ale ve Stranger Things jsem si nakonec našla zalíbení,ať už skvělými dětskými herci, napínavým dějem,nebo tím,že se děj odehrává v osmdesátkách,které jsem sice nezažila,ale stejně jsou mi blízké...Co si budem,Millie Bobby Brown je hvězda a dotáhne to daleko..

Pustina

Pustina (2016)

V prvé řadě bych asi nejdřív vzdala hold Stivínové,která zahrála matku,které se ztratila dcera,naprosto autenticky. Nebudu skrývat,že mám jisté sympatie k Jaroslavu Duškovi,takže jsem byla příjemně překvapena,když jsem ho viděla jako jednu z hlavních postav. Od této věty SPOILER! Pointa celého filmu,která spočívala hlavně v trestu nezletilých,kteří v podstatě vyváznou bez trestu,je velmi zajímavá a hlavně znepokojující. Musím přiznat,že jsem malilinko nespokojená s koncem.Zklamal mě důvod,proč byla Míša zneužita a zabita. Čekala jsem nějaké bum,ne že byla zabita jen protože odmítla a byla zlá na nějakého nýmanda,který vypadal,že neumí do pěti napočítat. Důležitá je však cesta,ne cíl, a proto mých pět hvězdiček dostává Pustina naprosto zaslouženě!