Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Horor
  • Drama
  • Krimi
  • Akční

Recenze (338)

plakát

Consecration (2023) 

V tomto snímku na mě hodně fungovala atmosféra, která dokázala udržet napětí.

plakát

Infinity Pool (2023) 

Tady mi asi unikla pointa filmu. Zajímalo by mě jak Saša vysvětloval na letišti kufr plný uren. Mia Goth mi začíná lézt krkem... hezká není, hlas má příšerný a hraje v každém braku.

plakát

Mayday (2023) 

Příjemná průměrná akční jednohubka. Akce je tam více než jsem, popravdě, čekala. Sice to není nic přelomového, ale špatné to určitě není. Na jednu podívanou akorát. Filipíny a záporné postavy tomu také dodali určité kouzlo.

plakát

Medvídek Pú: Krev a med (2023) odpad!

Nejvíce mě pobavilo, když se mě jedna paní zeptala, zda se bude tento film hrát v kině... Příběh velice originální, to se musí nechat. Rozhodně by mě nenapadlo vymyslet hororovou verzi na tyto pohádková zvířátka, a to, že jsem odpadních filmů viděla dosti. Krve bylo dost, to ano, hod hlavou byl také příjemný, ale celkově prostě nemohu hodnotit jinak... Další krásný film na dobrou noc.

plakát

Papežův vymítač (2023) 

Russel Crowe zase exceluje. Po dlouhé době konečně horor, co mě potěšil.

plakát

Pavučina (2023) 

Upřímně, z tohoto snímku jsem opravdu zklamaná. Jevilo se to jako kvalitní počin, tu naději umocňoval ještě podařený trailer, ale..... za nic na světě nevěřím, že to má jen 88 min, strašně se to táhlo a nic zásadního se tam nestalo. Některé scény nedávaly hlavu ani patu. Jediné co mě na tom bavilo byla úča a psycho máti.

plakát

Tin & Tina (2023) 

To bylo něco tak strašně bizarního, že u toho nešlo, dokonce ani ve 3 hodiny v noci, usnout. Hrozně se to na mě podepsalo. Takové emoce a úzkosti už nikdy v životě cítit nechci. Pořád musím kroutit hlavou, když si na to vzpomenu.

plakát

Kocour v botách: Poslední přání (2022) 

Velice povedený animák se skvělým příběhem a peckovitým originálním zněním. Jediné co mi na tom vadilo byl vizuál alias multiverse, a to natolik, že jsem hodnotila o hvězdu méně. Nicméně to neznamená, že bych si příběh neužila.