Reklama

Reklama

Infinity Pool

  • Kanada Débordement (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

James (Alexander Skarsgård) a Em (Cleopatra Coleman) Fosterovi si užívají all-inclusive dovolenou na pláži na fiktivním ostrově La Tolqa, když smrtelná nehoda odhalí perverzní subkulturu hédonistického turismu, bezohledného násilí a surrealistických hrůz v letovisku. (JasonCZ)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (178)

hanagi 

všechny recenze uživatele

Tak tohle mělo tak pohoršit festivalové publikum? To snad ne? Vizuálně provokativní, ale i tak trochu opatrnické. Takže žádný šok se nekoná. Největší problém mám ovšem s ideou příběhu. Pokud jde totiž o kritiku zpovykané vyšší třídy, která si jen našla nový způsob jak si může beztrestně užít perverzí okořeněnou exotickou dovolenou, tak to mi připadá málo. Mia Goth ovšem bezchybná. ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Klasicky zvrácená myšlenka Cronenbergů. Klasicky what the fuck. Čekal jsem to intenzivnější po Hororové stránce, ale co už. Aspoň ty popravy dvojníků, byly slušně znepokojivé a samozřejmě výborná Mia Goth, která mě poslední dobou nepřestává udivovat, šílená ženská ! Škoda, té haluškové sex scény, tyhle výlevy též moc nemusím a tudíž jsem si jí tolik neužil. No, Possessor, se mi tenkrát líbil víc. (358. hodnocení) ()

Reklama

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Rád bych Brandona nějak oddělil od jeho otce (protože tihle nositele slavných příjmení to mají těžké, tím spíš když se snaží prosadit ve stejném oboru) ale tady je zřejmé, že Brandon a David spolu tráví spoustu času a jsou jakýmisi spiklenci na poli intelektuální subverze (řekl bych až Ballardovských parametrů). Davidovo Konzumárium nebo Crimes of the future brnkají na stejnou strunu jako Infinity Pool a přesto nelze Brandona osočit z nějakého opisování.. Mě osobně vlastně těší sledovat jak film propadá u všech co očekávají horor, festival nechutností a nějaký pořádný vodvaz a nejsou schopni pobrat tu jemnou mechaniku nenasytné zvědavosti a všežravé hry jako nebezpečně infantilní revolty proti vyprázdněnosti (z nadbytku). Masa chce explicitní kopanec do koulí a je zklamaná protože nechápe, že tahle storry (podobně jako Crimes of the future) je sice vyprávěna chladnně, až jaksi klinicky, ale ve své podstatě jde o záležitost krajně subverzivní a cynickou.. Mia Goth je zase(!) parádní. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Typická Cronenbergovská psychárna s relativně solidním námětem, který by mohli použít i normální filmaři. To je asi ten nejzásadnější přínos. Jinak se jedná o sled scének, ve kterých šílené ksichty střídají ještě ty šílenější, kamerazhusta najíždí na detaily obličejů a kdečeho jiného, i když k tomu nemá důvod a co leze na nervy nejvíc jsou rádoby psychoefekty, které používají snad všichni režíiséři, kteří si hrají na umění. Hodnotit herce je těžké, protože měli za úkol tvářit se jak magoři a vyděšeně koulet očima, což jako fanoušek Sparty zvládám víc než deset let úplně s přehledem. Tahle režisérská famílie není pro mě. 30% ()

Deyw 

všechny recenze uživatele

Tezka vec, ale libilo se mi, nejdrive zacatek fakt navnadi na totalni a top zapletku a postavy, pak to zacne docela divocit a ztracel jsem se, ale pak jsem se zase chytil a cekal na zaver, kterej me celkem neuspokojil, ale pochopil jsem..hodne hravej a chytrej film, zatim opatrne 3/5 ps: uslintanej,ospalej, uslintanej alexandr byl skvelej a dabelska mia byla demonicka... asi to budu mit rad 🥹🫵 ()

Galerie (14)

Zajímavosti (3)

  • Film pre svoje „niektoré grafické násilie a sexuálny obsah“ dostal obmedzenie, že sa môže premietať len dospelým. Po neúspešnom odvolaní sa s cieľom sprístupniť film mladším divákom sa nakoniec rozhodli film zostrihať. Nezostrihaná verzia tak bola premietaná len na Sundance festivale, zatiaľ čo upravená verzia bola uvedená do kín. (Arsenal83)
  • Natáčanie prebiehalo predovšetkým v Šibeniku v Chorvátsku. Po dvanástich dňoch natáčania sa produkcia presunula do Budapešti v Maďarsku, kde sa natáčanie skončilo. Postprodukcia prebiehala v kanadskom Toronte a bola dokončená v druhej polovici roku 2022. (Arsenal83)

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

30.12.2023

Rok 2023 se uchýlil ke svému konci a přišel tedy čas, abychom vám stejně jako v předešlých letech opět představili výroční topky tří filmů a případně taky tří seriálů podle některých z… (více)

Reklama

Reklama