Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Horor
  • Sci-Fi
  • Dobrodružný

Recenze (13)

plakát

K jezeru - Série 2 (2022) (série) 

Za mě super podívaná. Taky doufám v 3 sezónu i když na Netflixu to asi nevypadá moc nadějně spíš už vůbec, ale to neznamená konec. V Rusku je 3 sezóna potvrzená...

plakát

Yummy (2019) 

Dost dobra zombikarna po dlouhe dobe!! ale konec mohl byt fakt lepsi:( Masky skvele i prostredi davam 4*

plakát

Kobra 11 - Bez milosti 1. část (2015) (epizoda) 

Smutna ale dobra epizoda... Bonrath ten pusobil v kobre skoro 20 let da se rict skoda ho...a ted co jsem se docetl a dozvedel tak v nove sezone ktera teprve bude nadabovana zemre i sefova Krugerova:(( ve 24x10... na to se vubec netesim..ale teto epce 5*

plakát

Supergirl (2015) (seriál) 

Seriál jako takový je perfektní herečka v hlavní roli je velmi sympatická doporučuji každému fandovi Supermana a všeho kolem něho ale hlavně lidem co viděli smallville ja jakožto velký fanda Smallville kdysi musím dát 4* show se mi moc líbí! snad budou i další řady po te 2 řadě!! :)

plakát

Ostrov dinosaurů (2014) 

Tak tenhle film se mi velmi libil musim uznat ze efekty nejsou nejlepsi..ale strasne mi to pripominalo Ztraceny Svet serial meho detstvi z roku 1999 kde byla nahorni plosina, ktera pritahovala lidi a veci z ruznych dob...a mist..kazdy kdo nevidel ztraceny svet 3 serie to melo by se mel podivat..za me 3 hvezdy fakt dobry film pohodovej :)

plakát

Sám doma 5: Vánoční loupež (2012) (TV film) 

Nechapu to nizke hodnoceni demence lidi nezna meze..samozrejme se to neda srovnavat s 1 a 2 dilem..ale oproti 4ce..a 3 tim dilu je to o 200% lepsi! Bavil jsem se a dokonce to byla i sranda:) skvely film vanocni snad bude 6ka :))!

plakát

Ztracený svět (1999) (seriál) 

Seriál mého dětství, co na to říct... Pamatuju si jak mi bylo 13 a v roce 2002/03 jsem na to koukal jak blázen. I dneska si to občas celé sjedu. Fajn seriál.

plakát

Akta X - Úvod (1993) (epizoda) 

tohleto je skvost zahad a scifi...za me 5*