Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Yummy je orgie krve, násilí a zábavy, při které mladý pár cestuje do ošuntělé východoevropské nemocnice specializované na plastickou chirurgii. Mladá žena Alison (Maaike Neuville) chce zmenšit prsa. Její matka zase přijede kvůli dalšímu faceliftu. Alisonin přítel Michael (Bart Hollanders) se ve volné chvíli jde projít po opuštěném oddělení, kde narazí na mladou ženu s ústy zacpanými roubíkem a připoutanou k operačnímu stolu; dívka je výsledkem experimentálního omlazovacího ošetření. Osvobodí ji, ale neuvědomuje si, že právě způsobil vypuknutí viru, který změní lékaře, pacienty i jeho tchyni na krvelačné zombie. (C0r0ner)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (71)

Fr 

všechny recenze uživatele

,,VIDĚL JSEM ČLOVĚKA JÍST ČLOVĚKA“… /// Klinika, na který šéfuje Oksana, moc důvěry nevzbuzuje. A vo tom to je… Brzo se tam začnou dít zajímavější věci, než je zmenšování koz či prodlužování čuráků. A tak tady začnou všichni zběsile pobíhat, vobčas to někdo vodsere a stane se z něj zombík. Celkem vopruz. Příběh moc originality nepobral, ale s píčovinama, ze kterejch cáká krev si vyhráli. Takže teď už jen záleží, co vod toho vočekáváte…. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Zjistím, kolik legrace se dá během pár minut zažít s jedním čurákem. 2.) Chystám se na plastiku. Oksana volala, že… /// Thx za titule „zandera“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR * AKCE ** NAPĚTÍ * ()

JFL 

všechny recenze uživatele

Darwin Awards: The Movie aneb kdyby postavy zavíraly za sebou dveře, nedošlo by k zombie apokalypse. Ale zase je to vlastně osvěžující místo obvyklých klaďasů a nevinných obětí sledovat masakr bandy hajzlů a blbečků. Nicméně z toho prostředí pochybné kliniky plastické chirurgie, ale vlastně také z těch postav šlo vytřískat mnohem víc. ()

Reklama

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

To je taky nápad, otevírat dveře roztopené pece, když na ně někdo klepe zevnitř! Pomaleji se rozjíždějící drama dostane grády s prvním útokem zombií. Černohumorný příběh připomene rané kousky P. Jacksona. Uzavřená nemocnice plná lidí se postupně proměňuje v konzervu mletého masa. Sekera dopadá na hlavy nešťastníků, dojde na amputaci prstů i celé ruky, pojídání vlastních vnitřností, snahu udělat si z lidských střev lano a zuřivé trhání obětí. Jedno z nejveselejších účtování s nemrtvým je to, kdy mu Michael vyrve žebro a vrazí mu ho do hlavy. Když je pak nemocnice obklíčena, nelze si nevzpomenout na závěr z Noci oživlých mrtvol. Zábavné, šťavnaté, čistě pro oddech. „Já ho necítím!" ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

S odretými ušami za tri. Gore celkom fajn, ale mohol byť trošku viac originálnejší, keď nerátam "vtáka-letáka". Vtipu to malo extra málo, takže za komédiu by som to nepovažoval, tak maximálne za trapédiu. Mohlo to byť o dosť lepšie. Tupé chovanie postáv a tupý koniec. Škoda premárnenej šance, mohla to byť dlhotrvajúca žánrovka. ()

dubinak 

všechny recenze uživatele

Yummy jako belgický zombie horor bude reprezentovat Evropu docela slušně a určitě to není nic, za co by se mělo stydět. Stejně tak jako nedávný chorvatský Voda, krev, rakije a zombie epidemie je i Yummy povedenou hororovou komedií, která těží ze skvělých efektů a masek. Co se ale týče té komediální stránky, sází scénář spíš na ten primitivní a vulgární humor radši než něco, co by mělo rafinovanější hloubku jako právě napíklad v tom chorvatském případě. Potěší ale originální prostředí, krvavá nadílka i vtipný, překvapivý konec. Jinak v podstatě průměrná zábava. ()

Galerie (94)

Reklama

Reklama