Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Akční
  • Drama
  • Dobrodružný

Obsahy (7)

Dick Figures

Dick Figures (2010) (seriál)

Red a Blue jsou docela typické komediální duo, až na to, že jsou kreslení a sprostí. Jejich internetové epizody určené pro YouTube jsou svým způsobem odrazem generace internetových fanoušků, kteří milují kultovní filmy, moderní videohry, párty a absurdní náhodný humor. Dick Figures stihnou cestovat časem kvůli dinosauřímu steaku, vyvolat křeččího džina nebo dokonce porazit boha Dia v pijatice.

Dr. Dre: I Need a Doctor

Dr. Dre: I Need a Doctor (2011) (hudební videoklip)

Dr. Dre se skoro po deseti letech vrací s vlastní hudbou, a zatímco single Kush slouží jako klubová pecka, I Need a Doctor je písní mnohem osobnější, čemuž ostatně odpovídá i videoklip. Zatímco v hudbě slyšíme především napůl zoufalou zpověď Eminema, klip slouží jako metafora pro pauzu Dr. Dre v hudebním průmyslu. Ohlédnutí za kariérou jednoho z největších hip-hopových producentů ve formě flashbacků navíc potěší každého fanouška.

Eminem, Where Have You Been?

Eminem, Where Have You Been? (2009)

Krátký snímek uvedený u příležitosti předávání filmových cen MTV zachycuje, co dělal Eminem v čase mezi natočením deskami Encore a Relapse. Žádná odvykačka, Marshall se rozhodl udělat něco, co plánoval již delší dobu - dokončit střední školu. Že je trochu jiný než ostatní středoškoláci, zjišťuje záhy.

Xzibit: Restless Xposed

Xzibit: Restless Xposed (2001)

Pohled do zákulisí jednoho z největších rapperů Západního pobřeží nás provede nejen Xzibitovou průpravou na živá vystoupení, ale dovolí nám také zhlédnout jeho nejlepší klipy. Jedni z nejvýznamnějších hiphopových umělců dokáží, že Mr. X to the Z je jasnou hvězdou rapového chodníku slávy.

Technologie Hvězdných válek

Technologie Hvězdných válek (2007) (TV film)

Dokument pohlíží očima vědců na technologii celé STAR WARS ságy a vysvětluje divákovi, které vynálezy a jevy nedávají valný smysl, ale také porovnávají jiné zbraně a pomůcky s technologiemi dostupnými na Zemi. Dozvíte se, proč by se měly stíhačky TIE správně pohybovat šnečí rychlostí, nebo že jednoho dne se můžeme na ulici potkat s člověkem/robotem podobným Darthu Vaderovi.

The Slim Shady Show

The Slim Shady Show (2001)

V minulosti Marshalla Matherse se ocitáme očima Eminema. Gang středoškolských studentů se Slim Shadym v čele se potýká s vězením, problémy ve škole, drogami vyrostlými na zdi v koupelně, bezhlavým Kurtem Kobainem a dalšími absurdními situacemi. A je to hlavně vina Shadyho, že kreslený seriál, s průměrnou délkou epizody kolem šesti minut, není moc vhodný pro děti.

The End Is Night

The End Is Night (2007)

Krátký film vypráví příběh farmáře, který docela obyčejně zatlouká kůly na plot, aby se mu ovečky nerozutíkaly. Rozptýlení najde v nalezeném amuletu s přepínačem. A celý svět se potom diví, co všechno ta malá krabička dokáže.

Reklama