Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Fantasy
  • Horor
  • Komedie

Recenze (6)

plakát

Americký zabiják (2017) 

Jako jednou to zkouknout, když se nudíte ok, ale jinak už to nikdy nepotřebuji vidět... SPOILER: na konci , když si Shiva Negar prostřelí sama hlavu, proč ho hned v zápětí nezastřelil ? Celou dobu se to tváčí celkem "realisticky", ale tímhlem mi zkazili celý film !!!!

plakát

Atomic Blonde: Bez lítosti (2017) 

Kvalitní špionážní jízda. Charakter Charlize je neuvěřitelný a má to grády. Peckový film, u kterého jsem neměl nutkání šahat po mobilu a to je co říct !!! ****

plakát

Batman začíná (2005) 

Nejsem moc fanda Batmana, ale tohle si nechám líbit. Perfektní atmosféra, příběh, akce, kamera, jen ten záporák by mohl být trochu atraktivnější, ale budiž. Za mě 5* :) I am BATMAN!!(vždy se u toho zasměju, když to řekne)!!

plakát

Já, padouch 3 (2017) 

Jestli hledáte pohodový film na večer s dětmi, trojka je na to parádní. Vtipné, roztomilé, ale bohužel i občas otravné, kvůli Gruovo dvojčeti.

plakát

Zmizení (2013) 

Top, Top a ještě jednou jednoduše TOP!!! Znovu zkouknuto po několika letech a stejně cítíte pořád to znechucení, beznaděj a ty pocity, které řekněme patří ke správněmu KRIMI/DRAMA.

plakát

Listopadoví vrazi (2017) 

Další z řady filmů, který dokoukáte jenom kvůli tomu, že tam hraje libová herečka....Plusy: Herecký výkon Ansel Elgort*, vzhled Chloë*...Zápory: nudná zápletka, ...před pár lety jsme vylezl ze školy, ale stejně se mě to ani maličko nedotklo... 2*