Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Horor
  • Krimi

Recenze (80)

plakát

Všichni prezidentovi muži (1976) 

Řekněte nám o tom něco prosím.  Neřeknu.  Prosím, nic nemáme a šéf už je naštvanej.  Neřeknu, nashle.  A takhle pořád dokola, o tomto tématu je zbytečné točit film, stačí si o tom něco přečíst, popřípadě shlédnout nějaký dokument.

plakát

Psycho (1960) 

Dávno mrtvý nudný film, dokoukáno jen z povinnosti.

plakát

Český Slavík 2023 (2023) (pořad) odpad!

Tahle sračka ještě existuje jo 😁 tak snad zase vyhrál Kája Gottu 😁 Aleš Hama pochcaná sláma

plakát

Kostlivec (2023) 

Po delší době výborný horor, hodnocení 85% souhlasí.

plakát

Southbound (2015) odpad!

Tady vidím velký špatný.

plakát

Hořící Mississippi (1988) 

Kdysi jsem viděl film Nepřítel státu, byl velmi nudný a vůbec mě nebavil, ale po polovině se na scéně objevil mistr Hackman a vytáhl snímek hodně vysoko, zde to platí od začátku, pan Dafoe mu zdatně sekunduje a ostatní předvádí také skvělé výkony. Je škoda, že tento skvost vidělo tak málo lidí.

plakát

Nelítostný souboj (1995) 

Tento film jsem viděl před mnoha lety, dal jsem mu 5 hvězd, ale poslední dobou jsem přemýšlel, proč si z něj nic nepamatuju a po opětovném shlédnutí jsem zjistil, že jsem tenkrát neměl tolik nakoukáno, proto těch 5, ale dnes už vidím, jak ten film strašně zestárnul, je to jen průměrná střílečka, rozhodně žádný skvost, nebýt tam pánové De Niro a Al Pacino, tak je to v modrých číslech.

plakát

Perníkový táta (2008) (seriál) 

Tomuto seriálu nejvíce ubližuje délka, 62 dílů je prostě strašně moc, protože se ve většině prakticky nic neděje. Koukáte na díl a říkáte si - hej vždyť to už jsem viděl, to už tam bylo. A pak znova a znova stále se opakující nudné situace a scény. Tvůrci se měli držet konceptu 1. série, kde se pořád něco děje a má jen 7 dílů, nebo to mělo mít jen 3 řady. Třeba taková Skyler dostává zbytečně moc prostoru, stále mele to stejné dokola, Waltovi se nedivím, že není furt doma 😁. Hank mě bavil, hlavně ze začátku, pak už se začne taky chovat nelogicky, Jesse je otravnej pořád, Walt se chlubí, jak všechno sám vybudoval a přitom může bejt rád, že není dávno mrtvej a to klidně několikrát, málokdy měl věci pod kontrolou. Nejvíce ale obdivuji, jak se z jednoho nevinného vaření všechno začne sypat a ovlivňovat životy tolika lidí. Závěrem, Todd měl dostat více prostoru, prvotřídní psychopat 👍.