Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Krimi
  • Horor

Obsahy (7)

Právo soudit

Právo soudit (1993) (seriál)

Provokativní soudobý thriller o moci medií a o jejím zneužití. Autorkou scénáře je Laura Lamson, která adaptovala svůj román „The men's Room“ pro televizi. Lynn Redgrave ztvárňuje Maggie Donnellyovou, dokumentaristku, která dožene svým vrcholně kritickým pořadem k sebevraždě mladého muže, jehož veřejně označí za násilníka.

Tři zloději

Tři zloději (1954)

Zloděj Tapioca (Totò) se potká s Gastonem (Jean-Claude Pascal) v domě průmyslníka Ornana (Gino Bramieri) a jeho manželky Doris (Simone Simon), ze které vymámí peníze kvůli kompromitujícím dopisům. Když Ornano vydírání odhalí, nechá Tapiocu zatknout. Nakonec se všichni spojí, aby kompromitujících dopisů využili ve svůj prospěch.

Natale col Boss

Natale col Boss (2015)

Alex (Pasquale Petrolo) a Dino (Claudio Gregori) jsou dva plastičtí chirurgové. Jednoho dne je mafiánský boss, jehož identitu právě objevili dva policisté nešikové, donucen nechat si změnit identitu, a proto unáší Alexe a Dina a poroučí si jejich služby, chce vypadat jako Leonardo DiCaprio. Nedorozuměním z něj však chirurgové udělají někoho docela jiného, a když se to boss dozví, všechno se rázem zvrtne nejen pro ně, ale i pro policisty, kteří po bossovi jdou. Alex a Dino se dokonce kvůli zkorumpovanému šéfovi dostanou do vězení a mají být zneškodněni kvůli tomu, co vědí. Bláznivá a vtipná komedie, která líčí svět italského podsvětí - mafie s velice originálním a zábavným humorem.

Past

Past (1989) (TV film)

Když Carlo v Hamburku potká krásnou, tajemnou a fascinující Selinu, věří, že jeho život má nový začátek. Je to známý chemický průmyslník v Miláně, ale jeho úspěšné podnikání je dosaženo prostřednictvím peněz jeho bohaté manželky. S tou je to těžké, je nesnesitelná, starší než on, a aby toho nebylo málo, je mu neustále nevěrná. Selina je podle všeho jen obyčejná turistická průvodkyně, ale když se do ní Carlo zamiluje, zdá se, že se náhle ponořil do série znepokojivých událostí... Dokonce i vraždy. Stane se tak protagonistou mezinárodního špionážního pátrání po tajných chemických vzorcích, které východoněmečtí špióni ukradli CIA...

Tlustí bratři

Tlustí bratři (1973)

Žili byli bratři. Pesimista Charles (Tito García), neúnavný lovec žen Ray (Ricardo Palacios) a infantilní Bud (Cris Huerta). 366 kg živé váhy. Loupeže, hazardní hry, nic jim není cizí. Až do chvíle, kdy se pokusí vyloupit banku. Ta jim skutečně přinese nemalé problémy.

Divoká země

Divoká země (1983)

Klasický americký western , a přesto výjimečný. Je to drsný příběh z Minnesoty roku 1880 o právu na přežití, kde neexistuje jiný zákon než síla. Zločinecká banda zmasakruje rodinu Swensonů. Jejich syn Johan přijíždí pozdě a v jeho srdci zahoří zloba a touha po pomstě. Postupně likviduje členy Murphyho bandy. V rozhodující bitvě si ale uvědomil, že cena pomsty byla příliš vysoká.

V podezření

V podezření (1988)

Do neprobádané oblasti černé Afriky se lodí po řece vydává malá skupina bělochů. Výpravu, jejímž cílem je zjistit možnost získání zboží, surovin a zlata, vede bývalý námořník White, který pro tuto cestu obětuje svou kariéru i majetek. Jsou s ním i jeho manželka a šestnáctiletý syn. Výpravu zajme domorodý kmen a jeho král odsoudí vetřelce k smrti. Objeví se záhadný běloch Burns, který žije s domorodci a ujme se obhajoby. Během dalšího děje zahyne Whiteová, další člen výpravy Soames a bizarní trpasličí kmenový kouzelník. Z vraždy kouzelníka je obviněn mladý Elliot White. Do něj se zamiluje mladá domorodka Thandi. Vyjde najevo, že celou výpravu zaranžovala paní Whiteová jen proto, aby se mohla setkat s Burnsem, který byl před lety jejím milencem. Elliot není synem Whitea, ale Burnse. Burns musí vysvětlit králi, že vinu za všechna úmrtí nenesou členové výpravy.

Reklama