Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Drama
  • Akční
  • Krátkometrážní

Recenze (693)

plakát

Invaze (2005) (seriál) 

Spíš celkem nuda. Nic moc se tam neděje a kvalit Lost a jim podobným nedosahuje.

plakát

Iron Man (2008) 

Bombastická hollywoodská kvalita. Iron Man má přesně to co všichni chtějí: jednoduchej, ale zajímavej příběh, jasně vymezený zlo a dobro, skvělý efekty, sympatický herce, malou romantickou zápletku a raketovej oblek. Taky tam je spousta výbuchů, burgery z Burger Kingu a sexy auta. Né že by to bylo ňáký přelomový, ale nevim co vytknout, takže five Star(k)s.

plakát

Jackass: Film (2002) 

Asi jsem ujetej, ale mně se to fakt líbilo.

plakát

Jack-Jack útočí (2005) 

Slabší dílko od Pixaru, valná většina jejich krátkých filmů je vtipnějších i originálnějších.

plakát

Jadosagaši (2006) 

Malej kousek tohoto díla se dá najít na Youtube. Vypadá to celkem zajímavě, až na to že téměř stejně jak Cesta do Fantazie. Stejná hlavní hrdinka, stejné grimasy, pohyby... Hodnotit to samozřejmě nemůžu, ale asi bych to stejnak vidět nechtěl.. I když... Vlastně jsem už viděl i větší pitomosti a má to jen 12 minut, takže až pojedu do Tokia, tak proč ne ^^

plakát

Já jsem Harry Potter (2010) 

Parádní ukázka moderního suchého anglického humoru. Vemte to s nadhledem a rozhodně se bavit budete.

plakát

Já jsem ty a ty jsi já (2006) 

Průměrná komedie, u který jsem se moc nezasmál a odevšad na mě křičelo: "klišé! klišé!". Ale vyhledal jsem ji právě proto, že jsem si chtěl u něčeho odpočinout a nezabejvat se moc tím, co postavy prožívají, jak se cítí a hledat nějakou hloubku. A to jsem circa dostal. Ale toho vtipu mohlo bejt víc a zápletka taky mohla bejt originálnější. No, řek sem si, že nebudu svině a aspoň ty tři tomu dám, páč ta hérečka je pěkná.

plakát

Jak jsem poznal vaši matku (2005) (seriál) 

Po zhlédnutí tří sérií tohoto dokonalého seriálu, musím říct, že u mě nemá přemožitele. Všechny postavy jsou skvělé, bezchybně zahrané a na každý díl jsem se těšil jako malej kluk.. Ale pozor! U HIMYM nastává takzvaný sindrom " 'eště jeden a 'du spát", kdy si před spaním pustíte jeden díl a za chvíli zjistíte, že jsou tři v noci, chce se vám spát, ale stále se chcete koukat na ten boží seriál a chlámat se smíchy. Tak dobrý seriál How I Met Your Mother je. Jo a hlavně: za celých 64 dílů, co jsem k tomuto datu viděl, nebyl JEDINÝ slabý díl! Co díl, to jistota kvality. HIMYM is Legen... wait for it... edit: 16.2.2012 ani se nedivím, že se HIMYM propadlo v žebříčku ČSFD z absolutního vrcholu na 41. příčku. Kvalita opravdu hodně klesá. Navíc když to COOL předhodí v češtině široké veřejnosti, tak musí zaručeně přijít spousta slabších hodnocení od občasných diváků, kteří viděli jen pár dílů a k seriálu nemají žádný vztah. Za svým původním hodnocením si stojím, ale už to tak nežeru a mnoho jiných seriálů tuto mou bývalou modlu předehnalo.

plakát

Jak nežít svůj život (2007) (seriál) 

Smršť vtipů není nijak závratná, ale při sledování se nudit nebudete. Trošičku dolů to tedy táhne scénář, ale bohatě to vyrovnávají snad všichni zúčastnění herci, takže nechám hodnocení na velmi velmi hraničních 5 hvězdách. A pak Abby (Sinead Moynihan) je vážně neskutečně roztomilá. Sam (Laura Haddock) je taky nádherná, ale prostě mi tolik k srdci nepřirostla. 85%