Reklama

Reklama

Jack-Jack útočí

  • USA Jack-Jack Attack
Animovaný / Krátkometrážní / Dobrodružný / Komedie
USA, 2005, 5 min

VOD (1)

Jack-Jack Parr by neměl mít žádné úžasné schopnosti jako jeho rodiče a sourozenci. Tedy alespoň si to všichni myslí, ovšem jen do okamžiku, kdy se celá rodina vydá zachraňovat svět a malý Jack-Jack zůstane doma pouze s chůvou Kari. Dívka to nebude mít vůbec snadné, protože Jack-Jack je číslo a jeho potenciál je poměrně velký. (HBO Europe)

(více)

Recenze (141)

easaque 

všechny recenze uživatele

+2* Už je běžným trendem, že populární animované filmy přinesou na DVDčku i nějaké bonusy a toto je zrovna ten případ. Rozhodně sám o sobě nemá smysl, ale pokud jste si Úžasňákovi oblíbili, tak to může být příjemné zpestření. Já jsem celý film hodnotil jako průměrnou zábavu a tento kraťas je jen jeho milý doplněk, tak akorát za milé dvě hvězdičky. [ PŘÍBĚH: 1 /// SMYSL: 0 /// ATMOSFÉRA: 1 /// TEMPO: 2 /// ORIGINALITA: 1 /// NÁLADA: 3 /// ART: 0 /// STYL: 1 /// CASTING: X (3*MAX) ] ()

kleopatra 

všechny recenze uživatele

Po výborném filmu ještě tento vynikající bonbónek......... jo, ano, tenhle Jack-Jack s kouzelnou mimikou i "dovednostmi" byl můj nejoblíbenější člen rodiny Úžasňákovic ............. ale hlídat bych to nechtěla ............. ()

Reklama

Rozjimatel 

všechny recenze uživatele

"Now, who's ready for some neurological stimulation?"   Celkom milý krátky bonus k animovanému filmu The Incredibles (2004), ktorý bol pôvodne mienený ako súčasť toho filmu, ale napokon bol vystrihnutý a uvedený ako bonus na príslušnom DVD. Chudera sympatická pestúnka Kari si s tým podareným drobčekom Jack-Jackom niečo užije (ešte že je taká vynaliezavá), je to pomerne akčné, so slušnou animáciou, ale na menej ako 5 minút to je trochu málo nápadité (repetitívne), s iba mierne nadpriemerným humorom. ()

Němi 

všechny recenze uživatele

Opravdový mini film s vlastním příběhem. Bird pro bonus k Úžasňákovým zvolil postavu, která v celovečerním filmu nedostala příliš prostoru, ač by si to možná zasloužila. Nepředvídatelné mimi superhrdinů dokáže děvče na hlídání pěkně potrápit a jako vždy (u Pixaru) dokazuje, že jestli někdo dokáže jednoduchý nápad vytěžit do dokonalosti, je to tohle studio. ()

Isherwood 

všechny recenze uživatele

Při srovnání asi půlminutové sekvence prckových metamorfóz ze samotného filmu s tím, kolik toho předvedl ve vlastním krátkometrážním spin-offu, je tato čtyřminutovka docela chudičká. Navíc mu rve stopáž hysterická babysiter a trapný agent, takže i když pohled na hořící mimino je ultracool a pobaví každého, jedná se o docela solidní hype s maximálním zklamáním. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (3)

  • Jedna z hraček, kterou má Jack-Jack na zemi, je míček z minifilmu Luxo Jr. Stejně barevný motiv má i podlaha v minifilmu Red's Dream. (T-enter)

Reklama

Reklama