Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Sci-Fi
  • Akční
  • Dobrodružný
  • Fantasy

Poslední recenze (8)

plakát

Valerian a město tisíce planet (2017) 

Tak zaprvé naprosto nechápu, jak mohli do hlavní role dosadit zrovna tohohle týpka. Podle fotek jsem si nejdřív myslela, že se jedná o nějakýho desetiletýho kluka, kterej má Caru za opatrovnici nebo tak něco. Ale překvapivě dotyčný herec hrál postavu rádoby "ultraskvělýho svůdnýho borce". A to bylo naprosto k nevydržení. Byl to lulan nejvyššího kalibru. Kdyby ten samý herec hrál postavu s jiným charakterem, mohlo to být v pohodě. A kdyby tu samou postavu hrál někdo, kdo by se na ni víc hodil, bylo by to taky v pohodě. Ale kombinace toho herce a postavy, kterou mu dali, v pohodě fakt nebyla. Ani postava Laureline nebyla moc dobře provedená. Cara se na tu roli hodila, ale u samotné postavy mi připadalo, že tvůrci filmu vlastně ani nevěděli, co chtějí. V jedné scéně se chovala jako pipina, v jiné zase někoho mlátilo po čuni. A ve výsledku to nepůsobilo tak, jak by mělo. Chtěla být badass, ale ne zas tak moc. A někdy zase až příliš. Ve filmu se zaměřovali na to, jak komplikovaný je vztah Valeriana a Laurelaine, místo aby se zabývali věcmi, které skutečně komplilované jsou - jako je třeba ono zásadní rozhodnutí hlavního záporáka, které rozhodně nejde vnímat jenom černobíle; i když oni se ve finále rozhodli, že z něj udělají prostě zlýho chlápka a napsali mu proslovy, který mají vypovídat o tom, jak strašně zlej a bezcitnej vlastně je (asi aby se vyhnuli řešení morálního dilema obsaženého právě v onom rozhodnutí a mohli prostě říct "tenhle chlap je špatnej"). Pak tam byli ti divoši, Perly nebo jak jim to říkali. Ti nejen, že se dosti podobali Na'vi z Avataru vzhledově, ale dokonce i v některých situacích chováním. Celkově mi občas Valerian až moc připomínal různý známý filmy. A nakonec ještě ten dabing. Bubble/Rihanna a náčelnice Perel byly v češtině naprosto příšerně namluvené. Čekala jsem oddychovku, ale tohle bylo moc blbý na to, aby si u toho člověk mohl oddychnout a pořád se neptat "wtf" a "bože proč".

plakát

Vetřelec: Covenant (2017) 

Byl tam velký potenciál, ovšem nevyužitý. Ve filmu bylo objasněno, jak se vetřelec vyvinul do podoby, v jaké ho známe z ostatních dílů - a mě dost zklamalo, jak to s ním vymysleli. Tak nějak tomu vzali veškerou tajemnost, neohromilo mě to, sedělo to na zadku. Posádka se navíc často chovala neuváženě a většinu problému si zavinila naprosto sama. Samotný film zas tak špatný nebyl, ale jakožto od Vetřelce jsem od toho očekávala víc.

plakát

Zachraňte zvířátka (2007) 

Tak já vážně nevím. Dala jsem tomu čtyři hvězdičky a nejsem si jistá, proč vlastně. Ale chtělo se mi. Dívala jsem se na to jako malá a celkem se mi to snad i líbilo, a v poslední době se mi začaly vybavovat některé útržky, na které jsem si zpětně říkala "wtf co to sakra je". A tak jsem si to musela pustit znovu. Očekávala jsem, že to bude nevkusná perverzní hovadina, ale ona to nakonec byla perverzní hovadina jenom trochu. Celkem jsem se při tom dokonce zasmála a můžu i říct, že jsem si film i užila. Na jakou věkovou skupinu to asi bylo cíleno? Tváří se to spíš jako film pro děti, ale některé scény, no, že by byly pro děti, to asi úpe ne. Ale co na tom sejde? Je to prostě film a sledovat ho budou ti, co se na něj podívají. Proč to řešit. Každopádně mi to ale připadalo celkem furry, furries jsou přece typičtí těmito, eh, jaksi vybavenými zvířecími samicemi.

Poslední hodnocení (208)

Strážci Galaxie Vol. 2 (2017)

20.07.2017

Valerian a město tisíce planet (2017)

20.07.2017

Vetřelec: Covenant (2017)

20.05.2017

Legenda o Mulan (1998)

22.04.2017

Zachraňte zvířátka (2007)

04.04.2017

Příchozí (2016)

04.04.2017

Kráska a zvíře (2017)

04.04.2017

Strawberry Panic (2006) (seriál)

01.01.2017

Kurošicudži (2008) (seriál)

01.01.2017

Reklama