Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Horor
  • Dobrodružný

Recenze (390)

plakát

Fargo (2014) (seriál) 

Absolútne neokukané a neotrepané. Štýl rozprávania ma úplne vcucol, držal, požul a vyplul tak inakšieho. A to som si to pustil len tak z nudy, že príliš neskoro na film a príliš skoro na spánok. Chyba, už niekoľko večerov chodím spávať, noo, jednoducho tak, aby som sa ráno prezombikoval do popoludnia. Stojí to však za to.

plakát

Přízraky v Benátkách (2023) 

Tak za mňa teda, že veľké áno. Väčšinou to býva tak, že každá ďalšia časť série je o čosi (niekedy aj viac) slabšia. Tu je to naopak a benátska trojka je parádne mysteriózne namakaná. Až sa bojím, že už to nemá kam stúpať.

plakát

Duše (2020) 

Veľmi pekný animák, ktorý deti (najmä tie malé) asi nepochopia, no rodičov to celkom isto chytí.

plakát

Equalizer 3: Poslední kapitola (2023) 

Hovorí sa, že trojky bývajú väčšinou slabé, gýčovité, samopožierajúce a ono to tak väčšinou skutočne aj je. Tu to však neplatí. Denzel Wick dozrel ako víno a fantasticky uzatvoril celú sériu.

plakát

Indiana Jones a nástroj osudu (2023) 

Priznám sa, už dávno som sa filmu, na ktorý som sa naozaj tešil, tak urputne nevyhýbal. Bál som sa, že to bude také, no... veď viete... Wohohou, ale čakalo ma poriadne dobrodružstvo, skvelé glosy, neopozerané kulisy príbehu a síce inak to ani nemohlo byť z bad guys, ale aj tu palec hore. Dobrý nácek je len ten bez zubov a Indy ich vytĺkal ako zamlada. Za mňa to malo všetko, aj patričnú nostalgiu, takže rozlúčka s Indianom ako sa, na tohto najznámejšieho vykrádača hrobiek, patrí :))

plakát

Bojovník (2019) (seriál) 

Veľmi až miestami priveľmi dobrý seriál. Hltal som ho úplne od začiatku do (zatiaľ) konca. Určite odporúčam, nebudete banovať.

plakát

Vyproštění 2 (2023) 

Ooo, brumkám si tu, brumkám. Opäť super johnwickovsky našlapané a tentokrát aj trochu tej emócie bolo, ale tak akurát, aby to zase všetko nezakapalo. Áno, za mňa skvelá zábava.

plakát

The Covenant (2023) 

Za mňa konečne po dlhej dobe skvelý vojnový film z aktuálnych konfliktov. Oceňujem super scenár s naozaj dobrou zápletkou, ktorej sekunduje paradna ritchiovská akcia. A som rád, že sa to tentokrát zaobišlo bez zbytočných hviezdnych vlajočiek a drsných patriotistických "it's my duty" rečičiek.