Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Fantasy
  • Krimi

Recenze (21)

plakát

For All Mankind (2019) (seriál) 

Je docela průser, že místo toho aby vesmír byl hlavní dějovou linkou a rodinné trable byli vedlejším malým zpestřením tak je to zcela naopak a většinu vysílacího času se utápíme v balastu rodinných problémů a filozofováním nad nesmrtelností brouka. Škoda .....takhle mrhat takovým potenciálem, teď jsou z toho US rodinná pouta s občasným nakouknutím in space.

plakát

Prokletá (2020) (seriál) odpad!

Haha další multikulti obohacení kde je víc černochů než v celé Africe.

plakát

Greyhound (2020) 

U tohohle filmu jsem měl strach ze tří věcí z USA patosu, vedlejší zamilované linie a rozplizlého příběhu. Uff nic z toho se naštěstí nekonalo, je to absolutní pecka a napínavá jak malý gatě. Hlavně co se týče ponorek je to skvěle syrové, výborně vybraný hudební podkres když se objeví na scéně a napětí a akce od začátku až do konce. Velice zdařilé skoro by se dalo říct takový ponorkový Black Hawk Dawn. ..........................................................................................................jinak pro : rtgBrant - dle Tvé jadrné mluvy a vyjadřovacích schopností bych si tipnul, že Tvá profilová fotka zcela odpovídá originálu. Jinak doporučuji si vykloktat, neboť to co z Tebe vypadlo obvyklé vychází jiným tělním otvorem. Urážky a vulgarity nejsou mezi normálními lidmi argumentem. Ostatním se omlouvám za Spam.

plakát

Proč Havel? (1991) odpad!

Vřele doporučuji všem Havloidům a chvilkařům, zhlédnutí funguje jako velmi účinné projímadlo.

plakát

Cirkus Havel (2009) (TV film) odpad!

Tímhle si divadlo Husa na provázku velice vylepšilo svůj rozpočet........velmi "výdělečný" projekt a jako mozkové projímadlo velmi učinný.

plakát

Občan Havel (2007) odpad!

Občan Havel aneb jak jsme rozkradli a zničili repubiku..........chce se mi blejt velebnosti.

plakát

Zaklínač (2019) (seriál) 

Teda knihy jsem měl přečtené několikrát hned po revoluci, jak se to tady začalo postupně objevovat, ale může mi někdo vysvětlit proč v tomhle seriálu je černochů a mulatů víc jak v celé Africe ?? Teda kromě toho, aby to bylo správně rasově a genderově vyvážené a někdo nenařkl tvůrce z toho, že jsou rasisti a xenofobi.Jako sorry nejsem rasista, ale ten elf co měl pomáhat Ciri vypadá spíš jako elfská cikorka od nás z Ostravy Přívozu. To skoro srostlé obočí má tady většina zdejšího etnika. Dát sem černýho elfa a hlavní dryádu co vypadá jako Whoopi Goldberg to už je hodně přes hranu. Když k tomu přičtu ostatní černý čarodějky + černý šéf čarodějů tak mi z toho vychází, že buď se děj odehrává v Jihafrické republice ( proto je tam sem tam i něco bílého) a nebo dostal Sapkowski dobře namazáno aby držel hubu a nevadilo mu to. To přeskakování v časových liniích bylo dost nešťastné a lituji lidi co to nečetli a museli v tom fakt dost plavat. Každou chvíli jsem musel manželce vysvětlovat o co jde a jak to na sebe navazuje. Bohužel jediné co se jim povedlo a je skvěle uděláno jsou bojové scény kdy se Geralt ohání mečem. Rychlé, přímočaré a brutální – skvělá choreografie. Ale tím bohužel klady téhlé slátaniny končí. Cokoliv ze Slovanské (či Evropské) historie a kultrury vezmou do pracek američani, tak z toho udělají neskutečný mišmaš a blábol. Ať už jsou to pohádky, fantasy či historie.....Tvůrci se měli držet samostatných povídek a nebo jen samostatné 5-ti svazkové ságy o Ciri a Zaklínačí. Dohromady je z toho naprosto schizofrenní nepřehledný blábol. Musím zareagovat i na ztvárnění trpaslíků. Když jsem je viděl tak jsem se musel fakt rozesmát. V knize jsou popsáni jako někdo kdo vzbuzuje respekt a hrůzu, sice menší, ale podsadití a mohutní (něco jako v LoR nebo Hobitovi). To co nám tu bylo prezentováno byl hodně špatný vtip. Někteří z těch miniaturních chudáků měli problém unést i ty zbraně - děs běs.

plakát

MOST! (2019) (seriál) 

Zas po dlouhé době český seriál u kterého se fakt bavím. Za mě pět pecek a doufám, že bude druhá řada.

plakát

MOST! - Epizoda 6 (2019) (epizoda) 

Zas po dlouhé době český seriál u kterého se fakt bavím. Za mě pět pecek a doufám, že bude druhá řada.

plakát

Zastavte temnotu (2018) 

Na film jsem se docela těšil, o to více jsem byl zklamán. Dva psychopati na konci filmu odkráčí do zapadajícího slunce, aniž by se divák dozvěděl o co vlastně celou dobu šlo, jaká byla jejich motivace a co ten psycho guláš měl vlastně znamenat. Dvě hvězdy za přírodu a 10-ti minutovou přestřelku. Pokud pan režisér a scénarista berou nějaké prášky tak bych jim doporučil upravit dávkování. Evidentně berou moc a nebo naopak málo. Wind River to nesahá ani po kontníky. Mělo mě to varovat už na začátku, když rádoby odborník na divočinu a vlky přijede na Aljašku v polobotkách a nemá ani teplou bundu :).