Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Animovaný
  • Drama
  • Horor

Oblíbené filmy (10)

La La Land

La La Land (2016)

Obrovská muzikálová pecka, která nezklamává jak po hudební stránce, tak i po emoční a dramatické. Skvěle vymakaná propracovaná pastva pro oči s jedním z nejlepších konců světové kinematografie.

Pán prstenů: Společenstvo Prstenu

Pán prstenů: Společenstvo Prstenu (2001)

Nejlepší fantasy všech dob. Peter Jackson dokázal nemožné a výsledkem je originální dobrodružná podívaná, ve které se negativa hledají jen těžko. Počkat! No jo! Oni tu vlastně ani žádné nejsou!

Whiplash

Whiplash (2014)

Jeden s nejvíce emotivně přesahujících snímků, co mé oči kdy viděli. Za mě mistrovské dílo s chytrým a zábavným uchopením, výborně zahranou postavou J.K Simmonse a scénami, které dokáží vykouzlit údiv, hněv a hlavně zášť neuvěřitelně silným působením. Výsledkem je emočně silná podívaná s gradujícím finálem, které to celé vystřeluje do kvalitativních výšin ke hvězdám.

Osm hrozných

Osm hrozných (2015)

Pokud bych měl ukázat na film, který vystihuje Tarantinův talent nejvíce, byl by to přesně tenhle. Pro někoho nudná, zbytečně dlouhá scénáristická hloupost, pro mě důkaz, že i v jádru obyčejné dialogy a jednoduchá zápletka jdou pojat nesmírně poutavým a zábavným způsobem.

Vlk z Wall Street

Vlk z Wall Street (2013)

Osobně jsem tomuto snímku moc nevěřil, ale dneska bych si nafackoval, kdybych po tom nešáhl. Podíval jsem se na to...a už jsem to viděl asi 5krát a říkám, že to uvídím ještě tak 30krát! I když je pan Scorsese už starý pán, tak na svá stará kolena natočil skvělý a neuvřitelně zábavný film, který mě dokáže zaujmnout vyloženě každou scénou a jedná se o precizní velkolepé vyprávění, které si vždy neskutečně užiji.

Život je krásný

Život je krásný (1997)

Jedno z nejpůsobivějších natočených děl vůbec. Neuvěřitelně působivý snímek, který vás hřejivě rozesměje i na místech, kde to nečekáte, ale zároveň v sobě ukrývá silné drama, které občas i šokuje a přináší tím nezapomenutelný divácký zážitek. Robert Benigni si to tu užívá a je vidět, že si svoje vlastní dílo natočil podle sebe, tak jak přesně chtěl. Tleskám a hlásám BRAVO!