Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenze (13)

plakát

Těžká váha (2005) 

Velmi dobře zpracovaný film o velké hospodářské krizi a jejich dopadech na obyčejné lidi. Skvělá postava manažera a kamaráda hlavního hrdiny v podání Paula Giamattiho. V roli boxera Russell Crowe, který je hereckým velikánem a jehož život a život jeho rodiny je propírán celým dějem. Role se tento prvotřídní herec zhostil opravdu dobře. Film mě zatáhl celou vahou do děje. Moc pěkný příběh, napínavé okamžiky a velké emoce!

plakát

Kriminálka Las Vegas (2000) (seriál) 

Televizní seriál, při kterém se nám až zatajuje dech! Úžasné praktiky policie Las Vegas, které odkrývají ty nejvážnější zločiny!Kdo ví jestli tyto praktiky jsou opravdu reálné, ale pravdou je, že je to parádně zfilmované.

plakát

Jezerní královna (1998) 

Moc pěkně zpracovaná pohádka. Výborné výkony našich nějvětších herců. Zajímavý je zde život pod hladinou, něco co ještě v českých pohádkách nebylo! A samozřejmě jako vždy vítězství dobra nad zlem. Zdařilá pohádka Václava Vorlíčka.

plakát

Grandhotel (2006) 

Grandhotel je film plný vulgarismů a sexuálního tématu, což přirozeně patří do našeho života, ale nemělo by se to přehánět. Zajímavý podivín Fleischman, který stále sleduje počasí a co se týče intimního života, neví nic! Ale i jeho časem zasáhne amorův šíp a neví jak svoji lásku dát najevo. Takové rady jako, utrhnout tři chlupy z přirození a hodit do jídla tomu dotyčnému - no fuj, nezlobte se na mě, ale to je moc! Jinak chvílema humorné scénky a dobré efekty.

plakát

Láska s rizikem (2003) 

No, to bylo opravdu veledílo. Docela trapas! Asi každý, od toho názvu čekal něco trochu jiného a lepšího. Ben Affleck v roli namyšleného a nadrženého zlodějíčka :-D. Aspoň Jennifer Lopez byla trochu svá a chovala se normálně. Ale přes tohle všechno by se zde našli, ale jen chvilema humorné momentky.

plakát

Příběh žraloka (2004) 

Animovaná pohádka z podmořského světa. Okouzlí nejen malé dítě, ale i řady dospělých. Jsou zde vlastně zobrazeny řady lidských vlastností, tak proč tento film neshlédnout, je třeba se podívat na lidské chyby, ale je fajn, že jsou zobrazeny trochu v příjemnější formě. Příběh žraloka, který odmítá jíst maso, protože je vegetarián, vždyť to trochu zapadá do našich řad. To je něco jako když nájemný vrah odmítne vraždit, vždyť je to obrat k lepšímu. A vůbec je to ztvárněno humornou formou s perfektními hláškami. Tak proč ne!

plakát

Titanic (1997) 

Jeden z největších trháků, doslova a do písmene. Příběh založený na pravdivé události o potopení obrovské lodě. Za jeho slávu se samozřejmě zasloužili v hlavních rolích Leonardo DiCaprio a Kate Winslet. Oba zahráli fantastickou podívanou. Lásky zde bylo učiněno zadost, napětí, ale i touha a samozřejmě v neposlední řadě naděje. Nádherný hudební doprovod a fantastické efekty.

plakát

Roming (2007) 

Hned zprvu se přiznám, že jsem od tohoto filmu čekala mnohem víc, kdyby zde nehrál Bolek Polívka, asi by to byl film o ničem a my se jen dívali na bezduchý děj věnovaný Rómské většině. Ale protože to zachránil svým hereckým talentem, nebyla tu až taková nouze o humor a vtipné scénky, proto dávám tři hvězdičky.

plakát

Kytice (2000) 

Zfilmovaná Kytice Karla Jaromíra Erbena mě velice zaujala. Jednak se mi líbilo moc obsazení herců a jednak jejich herecké výkony. Jelikož jsou to balady, je zde mnoho smutku, ale i přesto patří toto dílo (tento film) k těm, které jsou součástí naší historie a určitě by neměli zůstat zapomenuty, třeba jen z toho důvodu, že v nich je tolik smutku.

plakát

Pád Třetí říše (2004) 

Ano, máme tu opět Hitlerovskou éru, období 2. světové války. V tomto snímku se můžeme podívat přímo k samotnému kořeni všech špatností nacistického Německa, k samotnému Adolfu Hitlerovi. Tento „velikán“ tehdejší doby je zde nádherně ztvárněn německým hercem Brunem Ganzem. Vystihuje naprosto přesně Hitlerovu vůdčí osobnost a věrohodně nám uvádí tehdejší dění, které všichni známe jen ze škol nebo dokumentárních filmů.