Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Horor
  • Komedie
  • Válečný

Recenze (234)

plakát

Ride Like a Girl (2019) 

Hodnotili jsme pro Darka.Tak by se mu to líbilo....

plakát

Bez zlého úmyslu (1981) 

Tak tento filmeček mě nevtáhl do děje-on mě přímo vcucl.Paul jim dal na prdel všem a té novinářky mi vůbec není líto,natož toho horlivého komisaře.Patrně jsem měl s obojím neblahou zkušenost.

plakát

Mulan (2009) 

Tak nepamatuji kdy mě film naposledy takhle chytil!Jak dějově a ta nádherná hudba-vskutku nádherná.

plakát

Letka 633 (1964) 

Nemůžu si pomoct ale na tehdejší dobu tak perfektní záběry?????A jsou to opravdu Moskyta,né žádné napodobeniny.Nepamatuji kdy mě naposled film takhle chytl-škoda že tam všichni zařvali.

plakát

Šťastné a Veselé (2005) 

Porušovat nebo dokonce odmítnout splnit rozkaz-to se mi líbí.A na vánoce dvojnásob.

plakát

Druhý dech (2007) 

Čest-to je pojem co se dnes už nenosí.Ale v tomhle snímku je jí plno.A překrásná Monica.......

plakát

Recitál skupiny Klíč (1992) (TV film) 

Najezdil jsem se na ně dost a dost-nádherná hudba,stačí zavřít oči a jste někde na hradě ve středověku.Pak procitnete a on to to není středověk ale kapitalismus.Poznal jsem to podle toho,že mi z bouranýho auta- LIDSKÉ HYJENY ukradly ve stavu kdy jsem se nemohl bránit,všechny nahrávky skupiny Klíč.Bylo tam i Dvd-bylo!

plakát

Hancock (2008) 

Tak celou hodinu jsem nad těma hláškama brečel smíchy.Dalších 20 min.do konce to už zas tak na zasmání nebylo.Spíš romantické.Ale celkově-dobrý recept na zlepšení nálady.

plakát

Nebezpečná krása (1998) 

Tento nádherný snímek by si měly shédnout všechny ženy které jsou v manželství"Hlava rodiny".Určitě jim nezdravě stoupne sebevědomí ještě víc.Exceluje tu Catherine Mc Cormack-tak dobře známá ze "Statečného srdce".A ta krásná hudba to jen doplnuje.Ještě jeden film by oslovil "ženy-putky" a to "Gejša".

plakát

Ohnivý oceán (2004) 

Nádherný film o koníčkách a nezlomné lidské odvaze a vytrvalosti.Ze začátku se zdá že nic moc.Kovboj-posel ,donese velícímu důstojníku rozkaz na vyvraždění indiánské vesnice-zhodou okolností jsou to jeho pokrevní bratři.Při pokusech se upít k smrti se to stane-přijme výzvu za ůčelem zabránit armádě ve vybíjení původního plemene koní.A tak se on a jeho věrný mustang pouští do nemožného-konkurovat arabským plnokrevníkům na jejich půdě.Film doprovází nádherná hudba,nechybí romantika-takže si připravte kapesník.