Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Horor
  • Komedie
  • Válečný

Recenze (234)

plakát

Taková normální rodinka (2008) 

1* za prostředí v kterém se to odehrává-znám život na hájence,2* za občasné seky.

plakát

Na lovu (1980) 

Film o buzerantech,nebýt hereckého umu Al Pacina-tak jsem to snad v půli filmu vypnul.Jěště dlouho potom mi naskakovala husí kůže.

plakát

Podivná pohostinnost (1990) 

Majitel baru,sexuální zvrhlík a vrah v jedné osobě a stejně vyšlahaná jeho manželka.Pro mě nudné-oživilo mě posledních 10 min.Celé to zachranuje půvabná Natasha Richardson-jakožto naprostý andílek.

plakát

Kytice z tisíce a jedné noci (1974) 

Hromada stoupajících šulinků a hafol tvrdnoucích bradaviček.Příběh o mladém mulatovi který se při hledání své snědé otrokyně-kterou mu unesli a do které se zamiloval,málem udrbe k smrti.4.1.2010.

plakát

International (2009) 

Já tam cítím špionáž a napětí od začátku až do konce.Ten film Vás nenechá ani vyčurat.Bankéři a prodej zbraní-jejich šílená konkurenčnost,bez ostychu prodávají jak teroristům tak bojovníkům za svobodu-jen aby bylo co do kapsy.A svědomí-u miliardových transakcí ani žádné není.Příklad:V konfliktu Izrael-palestina,jsou hojně zásobeny obě strany a tak s myšlenkou že tam bude někdy klid se můžeme rozloučit.Leda tak ve snu.Ale pokud bych se i probudil a byl tam klid-odbytiště zbraní se najde jinde.Není to až tak těžké někde něco "rozrýpat".

plakát

Kvílení vlkodlaků II (1985) 

Jedna jedinná hvězda za prsa STIRBY.Přeměny lidí ve vlodlaky strašné-co lze taky čekat od roku 1985.Mě se prostě staré filmy o vlkodlacích nelíbí.Snad první přeměna co se mi líbila byla ve filmu "Van Helsing"-2004.Přeměny v tomhle kvílení mi připomínají film "Ostrov doktora Moreaua"-1977.Jinak souhlasím s kolegy,že je to ztráta času.A kdo tomuto snímku dá 4* jen za "chlupatý kozy"-tak si o něm budu myslet že zas tak moc snímků s vlkodlaky neviděl.

plakát

Přízraky (1996) 

Ze začátku taková duchařská komedie-pro mě lepší než "Krotitelé duchů",konec se trochu přiostřuje.

plakát

Jasná lež (1998) (TV film) 

Jeden nejmenovaný kolega tady napsal"film je nudný".Ale už ze samotného obsahu na VHS vyplývá že to žádná "Četa" nebude.Naprosto souhlasím s kolegou "blitzer".

plakát

Ve jménu IRA (1996) 

Filmy o IRA mám rád-i když tady šlo spíš o to aby se divák přiklonil na tu či onu politickou stranu.Na ty léta-r.1996 dobře udělaný.Dávám 4*,protože 5* dostal jeho daleko mladší brácha "Hunger"-2008.Tam jsou nelidské podmínky ve věznicích a hladovkáři daleko propracovanější.Co se mě týče-já se přiklonil na stranu IRA.

plakát

Andělé nikdy nespí (2002) 

To moje oblíbené mystery je tam vidět,navíc film by neměl chybět ve filmotéce každého fandy Roberta Patricka.