Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Horor
  • Animovaný

Recenze (13)

plakát

Pacific Rim: Povstání (2018) 

Dvanáctiletá holka sestrojí úplně sama svého vlastního Jaegera a pak po hodině zbytečného mluvení zachrání svět s další partou teenegerů .... Tohle radši mělo zůstat někde v šuplíku.

plakát

Mumie (2017) 

Upřímně, nevím co tím chtěl básník říci. Asi jen to, že to vypadá na pokračování ...

plakát

Experiment Belko (2016) 

Zavřete všechny do jedné budovy a dejte jim příležitost se mezi sebou povraždit .... no tvl mohlo z toho klidně něco být, ale tohle se fakt nepovedlo.

plakát

Na doraz (2017) 

Něco tak iritujícího jsem dlouho neviděl. Přitom zajímavý nápad, ale 80% filmu se honit v autě a dívat se na zběsilou, hysterickou Halle Berry mě po chvíli začalo opravdu nudit. Bylo to jako smyčka. Katastrofa!

plakát

Vetřelec: Covenant (2017) 

Vypadá to, že si musíme zvyknout na to, že nová série o Vetřelci je prostě více filozoficky, psychologická a vlastně úplně jiná než původní díly. Jasně, mluví se tady mnohem více, v hlavní roli není ani člověk a ani vetřelec, ale android ... Uvidíme co přinesou další díly, snad už se to vetřelci bude podobat mnohem více než toto.

plakát

Král Artuš: Legenda o meči (2017) 

Od filmu jsem od začátku nic neočekával a upřímně mě v jistých scénách bavil, ale většina filmu je taková roztěkaná. Jako by se do filmu snažili narvat od všeho kousek a přitom jim to né úplně dobře pasovalo do sebe. Korunu tomu nasadila poslední bojová scéna z bossem - promiňte mi ten výraz, ale vypadalo to naprosto přesně jako vystřižené z nějaké akční hry. Rozhodně se s tím mohli popasovat mnohem lépe.

plakát

Za láskou vzhůru (2016) 

Vtipně pojatá komedie, která mě od začátku až do konce bavila.... no do konce teda úplně ne. Kdyby se tvůrci vyhnuli střeštěnému konci ve stylu Holllywoodu, byl bych o něco nadšenější.

plakát

Orel Eddie (2016) 

Tvůrci vzali tenhle pravdivý příběh pěkně do svých rukou. Nejenže se nepustí do Eddieho, který je očividně tak trochu naivní blázen a bylo by lehké si z něho udělat legraci, ale naopak ho dokonale popisují, takže máte zaručené, že se přistihnete, jak Eddiemu držíte v průběhu filmu prsty a v koutku duše mu fandíte.

plakát

Logan: Wolverine (2017) 

Jako spousta lidí, jsem velký fanoušek X-menů. Ale konečně přišli tvůrci s jiným nádechem a atmosférou filmu, než jsme byli doposud zvyklí. Jsem opravdu moc potěšený!

plakát

Naprostí cizinci (2016) 

Už je to dlouho, co jsem viděl naposledy italský film, který by stál opravdu za to. Tady můžu vřele doporučit naprosto všem. Skvělá zápletka, díky které má film dokonalý spád a vy neustále čekáte, co přijde dalšího.